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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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Comparison of Wood Adhesive Formulated with Various Components of Soy Flour
Food Science and Biotechnology
1998 .09
콩분말 첨가에 따른 타피오카의 무증자 알콜발효에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2003 .04
Quality characteristics of fermented cheese analogs produced using roasted soy flour and different fermentation times with rice straw
Applied Biological Chemistry
2015 .01
목분의 백색도 증대
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
Formula Optimization for Rice Bread with Soy Flour Substitution
Food Science and Biotechnology
1994 .12
스페이서 사용에 의한 OCC 압착공정의 고형분 증대 (II)
펄프·종이기술
2015 .06
Effects of Transglutaminase on Pasting and Rheological Properties of Different Wheat Cultivars Blended with Barley or Soy Flour
Food Science and Biotechnology
2008 .02
Lipid Oxidation and Tocopherol Contents Change in Full-fat Soy Flour during Storage
Food Science and Biotechnology
2003 .10
발아콩분말의 기능적 특성
한국식품과학회지
2006 .08
쌀가루와 옥수수가루의 비율을 달리하여 제조한 생선스낵의 품질특성
한국식품과학회지
2001 .02
부수게 제조에 관한 연구 - 제2보 대두 첨가가 부수게(산자) 바탕의 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1985 .03
Effects of Chemical Modification on Adhesive Properties of Glue Formulated with Soy Flour
Food Science and Biotechnology
1998 .03
Factors Affecting Lipid Oxidation In Full-fat Soy Flour
한국식품과학회지
1991 .12
대두혼합식빵 제조시 대두첨가량에 따른 반죽과 식빵의 물성 변화
Food Science and Preservation
2002 .12
대두 단백질 및 배아를 이용한 Bifidobacterium lactis BL740의 균체성장 및 이소플라본 비배당체 생산를 위한 통계적 배지 최적화
Journal of applied biological chemistry
2010 .01
Effect of Soy Protein Diet on Mucosa Layer of Murine Small Intestine
경북대농학지
2014 .01
Full Fat Soy-Based High Moisture Meat Analogs: Effects of Formulations on Product Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
두유(豆乳)를 이용(利用)한 요구르트 제조(製造)에 대하여
경북대농학지
1989 .01
大豆 및 大豆粉 저장중 지방질의 변화
한국식품과학회지
1987 .08
압출성형기에 의한 전처리가 탈지대두분의 장유 제조특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1993 .02
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