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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
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References
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Food Science and Biotechnology
2006 .04
Substituting Normal and Waxy-Type Whole Wheat Flour on Dough and Baking Properties
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .09
Flour Characteristics and End-Use Quality of Korean Wheats with 1Dx2.2+1Dy12 Subunits in High Molecular Weight Glutenin
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .09
국산 밀가루의 반죽특성
Food Science and Preservation
1999 .06
올리브유를 첨가한 빵 반죽의 리올로지 특성
한국식품과학회지
2004 .10
한국의 제분 산업 발달사
식품과학과 산업
2017 .06
전립분 첨가 반죽의 물리적 특성
한국식품영양과학회지
1996 .10
Effect of Microbial Transglutminase on Physical and Textural Properties of Noodles Made with Korean Wheat Flour (Geurumil)
Food Science and Biotechnology
2003 .02
Comparison of Allergy-Inducible Wheat Protein Contents among Imported and Domestic Wheat Flours in Korea
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2016 .01
Effect of Autoclave and Microwave on Antigenicity Change of Gliadin in Soft Wheat Flour and Dough
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
수입밀의 제빵 적성과 반죽법을 달리한 우리밀 제빵 적성의 비교
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2015 .03
시판 국내산 및 수입산 밀가루 특성과 가공적성 평가
Food Science and Preservation
2008 .10
양파분말을 첨가한 빵반죽의 물리화학적 특성
한국식품과학회지
2003 .06
Physicochemical Properties of Dough Added Korean Persimmon (Diospyros kaki L. folium) Leaf Powder
Food Science and Biotechnology
2001 .12
Development of Buckwheat Bread : 3. Effects of the Thermal Process of Dough Making on Baking Properties
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .03
Effect of Thermal Treatments on Rheology of Composite Flour Dough and Bread Quality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
우리밀과 수입밀로 제조한 피자반죽의 이화학적 및 관능적 특성 비교
한국식품과학회지
2016 .08
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