지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Oxidative Stability of Alpha-Linolenic Acid Enriched Structured Lipid from Lipase-Catalyzed Production
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
효소적 공법을 이용한 기능성 modified-butterfat의 향기성분 특성 분석
Korean Journal of Agricultural Science
2009 .12
[OP-1] Production and Its Physicochemical Properties of Functional-Butterfat by Enzymatic Interesterification in a Continuous Reactor
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Optimization of Enzymatic Synthesis of Structured Lipid with Perilla Oil and Medium Chain Fatty Acid
Food Science and Biotechnology
2003 .06
유기용매 내에서 중쇄지방질의 합성
식품기술
1994 .01
Delta 15 desaturase 유전자 억제에 의해 알파리놀렌산 함량이 낮은 들깨 육성
한국육종학회지
2018 .01
[P1-02] Production of structured lipids by enzymatic acidolysis using modified pine nut oil in a paked bed reactor
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Purification, Distribution, and Characterization Activity of Lipase from Oat Seeds (Avena sativa L.)
Applied Biological Chemistry
2013 .01
Preparation of Conjugated Linolenic Acid from Urea Fractionated Perilla Seed Oil Hydrolysate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Optimizing the Synthesis of Citronellyl Valerate Using Lipase from Rhizopus sp
Food Science and Biotechnology
2005 .06
콩의 fan1 유전자와 연관된 SSR 마커 탐색
한국육종학회지
2005 .01
[P1-24] Characterization of Lipase-Catalyzed Structured Olive oil containing Conjugated Linoleic acid and Palm oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
흡착법에 의한 Lipase의 고정화
한국식품과학회지
1985 .04
Characterization of Fatty Acids Extracted from Brachionus rotundiformis Using Lipase-catalyzed Hydrolysis
Fisheries and Aquatic Sciences
2009 .01
[P10-303] The effects of alpha-linolenic acid on cell growth of breast cancer cell line
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
The Release of Hepatic Triglyceride Lipase from Rat Monolayered Hepatocytes in Primary Culture
한국식품영양과학회지
1991 .01
$\gamma$-linolenic acid의 항혈전작용 및 혈액지질 감소효과
한국축산식품학회 학술발표초록집
2002 .01
0