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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
요약
References
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Processing Conditions and Quality Stability during Storage of Meaty Textured Fish Protein Concentrate : Ⅰ. Processing Conditions of Meaty Textured Fish Protein Concentrate from Filefish and Sandfish
한국식품과학회지
1982 .03
Processing Conditions and Quality Stability during Storage of Meaty Textured Fish Protein Concentrate : Ⅱ. Quality Stability during Storage and Utilization of Meaty Textured Fish Protein Concentrate from Filefish and Sandfish
한국식품과학회지
1982 .03
Studies on the Preparation and Utilization of filefish Protein concentrate (FPC) : Ⅱ. The Effect of Processing Conditions on the Functional Properties
한국식품과학회지
1983 .09
정어리 분말(粉末) 단백질(蛋白質)의 효소적(酵素的) 수식(修飾)
Applied Biological Chemistry
1987 .01
國際複合運送과 貿易契約條件에 관한 考察
월간 해양수산
1985 .02
Nutrient Composition and Protein Quality of Giant Snail Products
한국식품영양과학회지
1994 .07
조리냉동식품의 가공 및 저장중 품질안정성 : (I) 정어리버어거의 가공
Applied Biological Chemistry
1992 .01
Extraction and Separation of Eicosapentaenoic Acid from Sardine by using Supercritical CO₂ Extraction
한국식품영양과학회지
1993 .11
Effect of the Addition of Green Tea on the Quality and Antioxidant Properties of Textured Vegetable Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
조리냉동식품의 가공 및 저장 중 품질안정성 : (II) 정어리버어거의 동결저장 안정성
Applied Biological Chemistry
1992 .01
Recovery and Physiological Activities of Processing Waste-waters Generated from Protein Concentrate Preparation of Fish Roes by Cook-dried Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
정어리소시지의 품질개선에 관한 연구 - 1. 정어리소시지의 가공 및 품질개선
한국식품영양과학회지
1983 .12
정어리소시지의 품질 개선에 관한 연구 - 2. 소시지원료로서의 정어리냉동고기풀의 가공 및 품질 안정성 -
한국식품영양과학회지
1984 .06
정어리 초절임제품의 가공
Applied Biological Chemistry
1993 .01
어류단백 농축물
식품공업
1979 .01
Effect of Dietary Fiber on the In Vitro Digestibility of Fish Protein
한국식품영양과학회지
1992 .07
Cryopreservation of Filefish (Thamnaconus septentrionalis) Sperm
한국수정란이식학회 심포지움
2003 .01
CHEMICAL COMPOSITIONS AND FUNCTIONAL PROPERTIES OF PROTEIN CONCENTRATES FROM FISH ROE RESIDUES AFTER WATER EXTRACTION
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Effects of dietary protein and lipid levels on growth performance, feed utilization efficiency and whole body composition of juvenile filefish, Stephandepis cirrhifer
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
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