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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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Metal oxide 센서를 바탕으로한 전자코와 SAW 센서를 바탕으로한 GC를 이용한 저장 중 김의 품질 평가
한국식품과학회지
2002 .12
건조김의 품질 안정성에 미치는 저장 조건의 영향
Food Science and Preservation
2003 .03
Extractive Nitrogenous Constituents and Their Monthly Variation of Fresh Laver Porphyra yezoensis
Food Science and Biotechnology
2001 .08
Analysis of Porphyra Yezoensis Components by Using Different Treating Agents
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Effects of molecular weight of porphyran Isolated from Laver, Porphyra yezoensis, on Lipid Metabolism in Rats Fed High Fat Diet
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
Bioactive peptides from Porphyra yezoensis and their anti-inflammatory activities
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
Peptides from Porphyra yezoensis regulates proliferation in AGS cell
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
일반 김과 기능성 김의 식품성분과 관능평가 비교 분석에 관한 연구
한국식품영양과학회지
2007 .10
Effects of a Calcium propionate Treatment Agent on Cultured Porphyra yezoensis
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
EFFECT OF HEATING PROCESS AND STORAGE TIME TO DRIED LAVER QUALITIES
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Optimization of Parameters for GUS Gene Transformation of Porphyra yezoensis by Particle
Fisheries and Aquatic Sciences
2006 .01
Physiological Responses of Porphyra yezoensis Ueda (Bangiales,Rhodophyta) Exposed to High Ammonium Effluent in a Seaweed-based Integrated Aquaculture System
Fisheries and Aquatic Sciences
2009 .01
원산지별 김의 일반성분 및 무기질, 아미노산 함량 비교
한국환경생태학회지
2016 .01
[P3-104] 초고압 처리에 의한 건조 김의 미생물 수 조절효과와 건조 김의 색소 추출에 미치는 영향
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
한국산 방사무늬김과 잇바디돌김의 영양성분, Phytochemicals 및 항산화 활성 비교
한국식품영양과학회지
2019 .11
배소김과 조미김의 지방질 산화 안정성에 대한 저장 조건의 영향
한국식품과학회지
1995 .12
A Simple Screening Method for Anti-attachment Compounds Using Monospores of Porphyra yezoensis Ueda
Fisheries and Aquatic Sciences
2005 .01
마른김 가공업 실태와 문제점에 관한 연구
수산해양교육연구
2020 .06
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