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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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노루궁뎅이 버섯 및 추출물의 특성
Food Science and Preservation
2003 .12
Inhibitory effect of Hericium erinaceus extracts on HT-29 and CMT-93 colon cancer cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
노루궁뎅이버섯 추출물을 이용한 제형가공 및 품질특성
Food Science and Preservation
2006 .10
Antioxidant Activity of Compounds Isolated from Steamed Artemisia iwayomogi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
A comprehensive review of the therapeutic effects of Hericium erinaceus in neurodegenerative disease
한국버섯학회지
2014 .01
반응표면분석법에 의한 노루궁뎅이 버섯 에탄올 추출조건의 최적화
한국식품과학회지
2003 .10
[P8-288] Cellular Antioxidant Defense by Hot Water-and Ethanol-Extracts of Hericium Erinaceus Mycelia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Antioxidant Activity of Six Compounds Isolated from Artemisia iwayomogi using In vitro and HepG2 Cell Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
노루궁뎅이 버섯 추출물의 벤조피렌 유발 간 독성에 대한 보호효과
한국식품영양과학회지
2001 .10
Effect of fermentation on radical scavenging activity of Undaria pinnatifida using Hericium erinaceus mycelia
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
[P8-253] Anticancer vitality and β-Qlucan content measurement of the Hericium erinaceus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Antioxidant activity and cell viability assay of Hericium erinaceus on germinated brown rice (Lion"s Mane Mushroom) extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
ITS 분석을 이용한 노루궁뎅이버섯 수집균주의 계통분류
한국버섯학회지
2014 .01
[P8-34] Nucleic Acid and Amino Acid Compositions of Various Mushroom Mycelia and Optimization the Culture Conditions of Hericium erinaceus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P10-106] Anti-inflammatory effect of a water-soluble fraction from Artemisia iwayomogi on the LPS-induced NO release in primary rat astrocyte culture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
더위지기 추출물의 항산화 및 미백 효과
한국식품과학회지
2012 .02
Antibacterial activity of a combined extract of Artemisia iwayomogi Kitamura and Angelica gigas Nakai, and its active compounds
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
[P8-59] 노루궁뎅이 버섯(Hericium erinaceus) 배양액과 균사체의 항염증 활성 비교
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
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