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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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해조류(seaweeds)의 사료적 가치
사료
2007 .01
Pheflinus baumii 자실체 추출물의 Sarcoma-180 에 대한 항암 및 면역효과
한국버섯학회지
2004 .01
Antitumor effects of fermented sesame sauce in Sarcoma 180 tumor-bearing mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Antitumorigenic Effects of Tannin from Persimmon Leaves on Sarcoma 180 - induced Tumor in Mice
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .03
Inhibition of Tumor Formation and Changes in Hepatic Enzyme Activities by Kimchi Extracts in Sarcoma - 180 Cell Transplanted Mice
Journal of Food Science and Nutrition
2000 .03
해조류 가공업
식품기술
1988 .01
[P10-207] Antitumor Effect of Young Radish Kimchi Prepared with Young Radish Cultivated in the Soil Containing Sulfur in Sarcoma-180 Tumor Cells Transplanted Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Anticancer Effect of Bamboo Salt on Sarcoma 180-Transplanted Murine Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
제주의 해조류 이용
한국식품영양과학회 산업심포지움발표집
2010 .04
The Effect of Doenjang (Korean Soy Paste) on the Liver Enzyme Activities of the Sarcoma - 180 Cell Transplanted Mice
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .12
[P10-25] 해조류 에탄올 추출물의 항산화 효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
해조류와 해조류가공품의 중금속 오염실태 및 위해성평가
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
해조류의 식품적 의의
식품공업
1976 .01
파래와 곤피에서 추출한 당단백질의 Sarcoma - 180 cell에 대한 항암효과 및 면역활성
한국식품영양과학회지
1992 .11
Sarcoma - 180 세포를 이용한 in vivo에서 감잎의 항암효과
한국식품영양과학회지
1996 .10
Nutrients and bioactive potentials of edible green and red seaweed in Korea
Fisheries and Aquatic Sciences
2018 .01
다섯 가지 해조류 에탄올 추출물의 항돌연변이 활성 및 암세포 성장억제 효과
한국식품영양과학회지
2005 .04
한국산 5종 해조류의 항산화효과와 총 폴리페놀 함량과의 관련성
한국식품영양과학회지
2005 .10
제주도 해조류의 기능성 탐색 연구
한국식품영양과학회 산업심포지움발표집
2010 .04
새우 껍질에서 추출한 키토산의 항암 및 면역활성
한국식품영양과학회지
1992 .05
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