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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgements
References
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Status, Antimicrobial Mechanism, and Regulation of Natural Preservatives in Livestock Food Systems
한국축산식품학회지
2016 .01
[P4-11] Antimicrobial Activities of Nisin-Incorporated Protein Films
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Emerging Role of Nisin in Food and Packaging Systems
Food Science and Biotechnology
2003 .04
Evaluation of Nisin as a Preservative to Prevent Over-acidification of Kimchi
Food Science and Biotechnology
1998 .09
Escherichia coli O157:H7의 제어를 위한 Benzoate, Sorbate 및 pH의 병용처리 효과
한국식품위생안전성학회지
1997 .01
Bacillus subtilis의 생육에 미치는 식염과 Potassium Sorbate, Sodium Benzoate의 병용효과
한국식품과학회지
1988 .02
Effect of Nisin on the Storage of Korean Jerky
한국축산식품학회 학술발표초록집
2005 .01
Effect of Nisin against Clostridium botulinum During Spore-to-Cell Transformation
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .12
Escherichia coli 와 Salmonella typhimurium의 생육억제에 미치는 식염과 Potassium Sorbate, Sodium Benzoate의 병용효과
한국식품과학회지
1986 .08
Evaluation of Nisin Loaded Chitosan Nanoparticles for Its Antimicrobial Activity in Orange Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antimicrobial Effect of Nisin against Bacillus cereus in Beef Jerky during Storage
한국축산식품학회지
2015 .01
Modeling Antimicrobial Actibity Loss of Potassium Sorbate against Baker's Yeast after Heat Process to Develop Antimicrobial Food Packaging Materials
Food Science and Biotechnology
1999 .01
Investigation of Sodium Benzoate and Potassium Sorbate Content and Evaluation of Microbiological Parameters of Fresh Kashar Cheeses
한국축산식품학회지
2013 .01
Gas Chromatography/Mass Spectrometry를 이용한 식품보존료의 동시분석방법 연구
한국식품위생안전성학회지
1999 .01
Isolation of Antimicrobial Substances from Natural Products and Their Preservative Effect
Food Science and Biotechnology
2001 .02
Calcium Acetate 및 Potassium Sorbate를 첨가한 깍두기의 품질 특성
한국식품과학회지
1991 .02
Potassium Sorbate가 요구르트 Starter와 오염 Yeast의 성장에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1992 .11
수용성 고분자와 합성 바인더의 효과적인 이용(1) - 코팅액의 상호작용
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .04
저장중 온도, pH, potassium sorbate를 이용한 딸기 paste의 natural microflora의 증식억제 효과
한국식품과학회지
2004 .04
수용성 고분자와 에멀션 폴리머의 혼용(2) - 코팅액 물성의 영향인자
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .04
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