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이용수
Abstract
Introduction
Experimental
Results and Discussion
Conclusion
Acknowledgements
References
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입자크기에 따른 분말멸치의 흡습특성 및 예측모델
Food Science and Preservation
2010 .08
Effects of Relative Humidity on the Moisture Sorption Characteristics of Various Salts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Relationship between Moisture Barrier Properties and Sorption Characteristics of Edible Composite Films
Food Science and Biotechnology
2005 .02
Moisture Sorption and Cracking of Spaghetti
식품과학과 산업
1990 .09
Modeling the Temperature Dependency of the Shelf Life of a Packaged Moisture Sensitive Product
Food Science and Biotechnology
1996 .06
Moisture Diffusivities of Crust and Filling and Their Applications to Composite Snack Foods
Food Science and Biotechnology
1999 .10
[P2-39] Determination of moisture sorption isotherms and oxidative stability of extruded rice blended with hemp seed
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
A Study on the Cadmium Sorption by Two Different Humic Acids: Effect of Ph on the Cadmium Sorption
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
건조방법에 따른 복분자 분말의 갈변 및 흡습 특성
Food Science and Preservation
2009 .12
녹차(綠茶)의 흡습특성(吸濕特性)
경북대농학지
1986 .01
모형 식품 분말의 흡습 특성
한국식품과학회지
1996 .12
잎담배의 흡습 및 탈습에 관한 연구
한국연초학회지
1981 .01
볶음온도에 따른 옥수수 분말의 흡습특성
Food Science and Preservation
2014 .06
Prediction of Sorption Characteristics by Mass Balance Concept
한국식품과학회지
1986 .04
Effect of Cooking on Moisture Sorption Properties of Corn
한국식품과학회지
1990 .10
건대추의 등온흡습곡선 및 품질열화특성
Food Science and Preservation
1997 .04
Moisture Sorption Isotherm Characteristics of Chaga Mushroom Powder as Influenced by Particle Size
Food Science and Biotechnology
2007 .02
Sorption of Hydrophobic Organic Compounds to Biochars: Mechanistic Considerations
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
정상상태(定常狀態)에 있어서 목재(木材)의 습기전달(濕氣傳達)과 투습속도(透濕速度)
경북대농학지
1992 .01
피속 잡초 종자의 등온흡습곡선 특성
Weed&Turfgrass Science
2015 .06
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