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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgement
References
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미생물성 Transglutaminase에 의한 유채단백질의 겔화
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1999 .10
Transglutaminase를 처리한 분말 유제품의 특성
한국식품과학회지
2005 .06
미생물유래 transglutaminase를 이용한 식품단백질의 유화안정성 향상에 관한 연구
한국식품과학회지
2005 .04
Inhibition of Transglutaminase and Microbial Transglutaminase Activity by Garlic
Food Science and Biotechnology
2007 .04
Transglutaminase 첨가가 튀긴 어묵의 레올로지 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2001 .08
Development of Coconut Tofu Utilizing Wasted Coconut Protein
Food Science and Biotechnology
1996 .03
식육 가공의 Microbial Transglutaminase 이용 및 작용기작
축산식품과학과 산업
2012 .01
Transglutaminase를 처리한 분말 유제품의 전기영동적 특성
한국식품과학회지
2006 .04
Optimization of Coconut Protein Extraction from Coconut for Its Further Utilization
Food Science and Biotechnology
1995 .09
식품에 미생물 유래 Transglutaminase의 이용 가능성 - 식육 및 수산가공품을 중심으로 -
축산식품과학과 산업
2015 .01
[P4-02] Influence of transglutaminase induced cross-linking on properties of fish gelatin films
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Optimization Studies for the Production of Microbial Transglutaminase from a Newly Isolated Strain of Streptomyces sp.
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2008 .10
[P3-81] Transglutaminase (TGase)를 이용한 전두부 제조 최적화 및 물성평가
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2009 .11
Physical Properties of Low-fat Sausages Induced by Microbial Transglutaminase during In Vitro Digestion
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2018 .10
Estimation of the Hydrophobicity Changes in Coconut Proteins upon Heat Treatment
Food Science and Biotechnology
1995 .09
Streptomyces mobaraensis로부터 생산되는 transglutaminase 분리 및 모델식품 적용
한국식품과학회지
2003 .04
Reduction of Tumbling Time and Improvement of Shear Value for the Manufacture of Restructured Hams using Transglutaminase
한국축산식품학회 학술발표초록집
2002 .01
Effect of Gluten on the Physicochemical and Textural Properties of Pork Model Sausages Induced by Transglutaminase
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2017 .10
산란 노계육에서 추출한 염용성 단백질의 열변성에 관한 연구
한국축산식품학회지
1998 .01
[P1-26] Transglutaminase를 첨가한 우유 단백질의 효소적 분해 거동, 현미경적 특성 및 항암 효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
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