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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
감사의 글
문헌
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라면 건조 스프 재료의 방사선 조사 검지를 위한 Hydrocarbon류 검출
한국식품과학회지
1998 .10
방사선 조사와 저장기간에 따른 북어의 품질 및 thermoluminescence 특성
한국식품과학회지
2004 .10
Thermoluminescence 측정에 의한 감자와 마늘의 방사선 조사유무 확인
한국식품과학회지
1998 .04
Thermoluminescence(TL)를 이용한 농산물의 방사선 조사유무 확인
한국식품과학회지
2000 .06
Thermoluminescence 측정에 의한 조미분말식품의 방사성 조사유무 확인
한국식품과학회지
1998 .06
Identification of Irradiation Treatment of Korean Susam by Using Thermoluminescence (TL) Analysis
Food Science and Biotechnology
2004 .10
Thermoluminescence (TL) Detection for Irradiated Spices
Food Science and Biotechnology
2000 .04
A Comparative Study on Mineral Separation Methods for Thermoluminescence Analysis of Irradiated Dried Marine Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Effect of Storage Conditions and the Role of Ash Content in Thermoluminescence(TL) Characteristics and Pulsed Photostimulated Luminescence(PPSL) of Ramen (Instant Noodle) Soup Powders Irradiated on Different Particle Size
Food Science and Biotechnology
2002 .04
[P1-33] 조사선원(감마선, 전자선)에 따른 방사선 조사 밀의 Photo一stimulated Luminescence 및 Thermoluminescence 검지특성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Properties of Thermoluminescence according to Importation Area of Sesame and Perilla Seeds Treated with Irradiation
한국식품위생안전성학회 학술발표대회
2001 .01
Effect of Mineral Separation Methods on Thermoluminescence Characteristics of E-beam Irradiated Processed Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Thermoluminescence of Mineral Separated from Imported Sesame and Perilla Seeds Treated with Ionizing Radiation
Food Science and Biotechnology
2001 .06
Thermoluminescence, DNA Comet 및 DEFT/APC 분석에 의한 방사선처리 건고추의 저장 중 검지 특성
한국식품과학회지
2004 .12
Monitoring of Electron Beam-irradiated Ingredient in Ssamjang by Thermoluminescence before and after Pasteurization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Multiple Detection to Identify Irradiated Brown Rice of Different Origins
Food Science and Biotechnology
2002 .06
죽염을 첨가한 라면수프의 건강기능성 증진효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Irradiated Foods Detection by Thermoluminescence (TL) and DEFT/ APC Analysis
Food Science and Biotechnology
2004 .04
방사선 조사된 라면수프의 조사선원에 따른 전자스핀공명 분석특성
한국식품과학회지
2009 .04
물리적 방법(PSL, TL)을 이용한 방사선 조사 건조 채소류의 검지
Food Science and Preservation
2006 .04
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