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한국생물공학회 학술대회
2016 .04
Effects of Dietary Brewer's Yeast Supplementation on the Growth of Juvenile Olive Flounder (Paralichthys olivaceus)
한국생물공학회 학술대회
2012 .04
Molecular Characterization of Carboxypeptidase H Gene from Flounder (Paralichthys olivaceus)
한국생물공학회 학술대회
2007 .04
Effect of elevated carbon dioxide in seawater on the early life history of olive flounder, Paralichthys olivaceus
한국해양환경·에너지학회 학술대회논문집
2012 .05
Effect of β-glucan from Mushroom Mycelium on Non-specific Immune Parameters in Oliver flounder, Paralichthys olivaceus by Oral Administration
한국생물공학회 학술대회
2007 .10
Cosmetic Ingredient Research by Using a Production Method of Korean Traditional Rice Wine
한국생물공학회 학술대회
2015 .10
Bioconcentration of a New Algicide, Thiazolidinediones derivative (TD49) using Paralichthys olivaceus
한국생물공학회 학술대회
2011 .10
Thermostable Ω-Transaminase From Sphaerobacter Thermophilus and Its Application For Producing Aromatic Β- and Γ-Amino Acids.
한국생물공학회 학술대회
2017 .04
TBTC에 단기간 노출시킨 넙치의 혈액성분 및 조직 중 해독효소의 변화
한국해양환경·에너지학회 학술대회논문집
1998 .05
Antioxidative Peptide From Papin Hydrolysate of the Palatichtys olivaceus Skin gGelatin
한국생물공학회 학술대회
2011 .10
Amino Acid Analysis and Cosmetic Application of Mugil cephalus Extracts
한국생물공학회 학술대회
2010 .10
Amino Acid Analysis and Cosmetic Application of Muraenesox cinereus Extracts
한국생물공학회 학술대회
2010 .10
Dietary administration of the probiotic, Bacillus subtilis IS-2, enhanced innate immune responses, disease resistance of the flounder Paralichyhus olivaceus
한국생물공학회 학술대회
2011 .04
Comparison of 17 Amino acids according to Pre-treatment Analysis Conditions
한국생물공학회 학술대회
2019 .04
Cosmetic application of bamboo stem extracts: The present and future
한국생물공학회 학술대회
2019 .04
Antioxidant and Moisturizing Efect of Aderium (Complex Plant Extract Containing Euryale ferox, Hericium erinaceum, and Adenophora triphylla) by Fermentation
한국생물공학회 학술대회
2009 .04
Development of new cosmetic ingredients by Bio-conversion and Nano-stabilization of natural extracts and cosmetics containing the same.
한국생물공학회 학술대회
2013 .04
Enzymatic synthesis of chiral β-amino acids using ω-transaminase
한국생물공학회 학술대회
2013 .10
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