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Development of functional feed additive by Bacillus sp. fermentation on citrus-juice processing wastes
한국생물공학회 학술대회
2004 .04
Identification and Characterization of Antimicrobial Compounds through Bacillus sp. LS 1-2 Fermentation with Citrus Juice ByProduct Media.
한국생물공학회 학술대회
2011 .04
Identification and Characterization of Antimicrobial Compound through Bacillus subtilis LS 1-2 Fermentation of Citrus Juice Medium
한국생물공학회 학술대회
2011 .10
Identification and characterization of Antimicrobial Compounds through fermentation of Citrus Juice ByProduct
한국생물공학회 학술대회
2010 .10
Production of Antimicrobial Compounds from Citrus-Processing by Product
한국생물공학회 학술대회
2009 .10
Purification and Characterization of Antimicrobial Compounds from Citrus Peel-Processing By Product
한국생물공학회 학술대회
2010 .04
Antimicrobial Activities of Bacillus sp. BCNU 5003 Isolated from Tae-Baek Mountain
한국생물공학회 학술대회
2010 .04
Bacillus sp. 를 이용한 하수처리에 있어서 질소제거의 특성
대한환경공학회 학술발표논문집
2001 .12
Production of catalase from Bacillus sp
한국생물공학회 학술대회
2007 .04
Commercial value of Bacillus sp. LS 1-2 fermented broth as an substitutional antibiotics in the development of antimicrobial agent
한국생물공학회 학술대회
2007 .04
Medium optimization for the production of antimicrobial antibiotic by Bacillus sp. stains BCNU 2002 and 2003
한국생물공학회 학술대회
2009 .10
Screening strains producing antimicrobial material from soybean paste, Korea hot pepper paste with Citrus-Processing-Waste as medium
한국생물공학회 학술대회
2008 .04
Antimicrobial activity of vegetable and fruit juices on the scalp bacteria
INTERNATIONAL CONFERENCE ON FUTURE INFORMATION & COMMUNICATION ENGINEERING
2007 .07
Antioxidant and Antimicrobial Effects of Sargassum sp.
한국생물공학회 학술대회
2013 .04
새우양식장에서 분리한 Bacillus sp. CK-10과 Bacillus sp. CK-13에 의한 질소와 인의 제거
KSBB Journal
2005 .04
과일쥬스 냉장고 설계 연구
한국정밀공학회 학술발표대회 논문집
2017 .12
알칼리 내성 Bacillus sp.가 생산하는 생물 고분자의 정제 및 특성
KSBB Journal
1998 .10
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