지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Effects of 1-Methylcyclopropene Treatment and Controlled Atmosphere Storage on Poststorage Metabolism and Quality of ‘Hongro’ Apples
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .08
Poststorage Physiology and Quality Changes of ‘Fuji’ Apples as Influenced by Harvest Maturity and Storage Porcedures
Food Science and Biotechnology
1999 .01
Effect of Ethylene Treatment on Lipid Material Changes in ‘Hongro’ Apples
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Effects of Poststorage Short-term CA Treatment and Shelf Temperature on Physiology and Quality of Cold-stored ‘Fuji’ Apples
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Effects of Wax Coating containing Essential Oils on the Quality of‘Hongro’Apples during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Combined Effects of 1-MCP Treatment and MA Packaging on Quality of Stored Apples
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Factors affecting Water Core Occurrence for ‘Hongro’ Apple Fruits in Korea
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Effect of Controlled Ethylene on LOX Gene Expression in ‘Hongro’ Apples
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Influence of Ethylene and 1-Methylcyclopropene Treatment on the Storage Quality of ‘Hongro’ Apples (Malus domestica)
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Effect of 1-MCP on Storage Life and Fruit Qualities by Treatment of Attached Apple Fruit
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Controlled atmosphere 저장 시스템을 이용한 기체조성 변화가 조생 ‘후지’ 사과의 저장 중 품질 및 내부장해 발생에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2016 .02
Responses of Early-Season Apple Cultivars, ‘Seokwang’ and ‘Sunhong’, to 1-MCP Treatment and Storage Temperatures
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effects of AVG and 1-MCP on Keeping Quality of ‘Tsugaru’ Apple during Storage
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Thinning ‘Hongro’ Apple with ATS and MaxCel
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
Investigation of correlation between apple cracking damage in ‘Hongro’ cultivar and apple viruses or viroid
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
수확 전 1-MCP 처리가 저장중 ‘후지’ 과실의 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
CA 및 저온 저장후 ‘쓰가루’ 과실의 품질변화
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1998 .08
‘후지’ 사과의 모의 수출과정에서 품질유지를 위한 1-MCP 처리 및 CA 저장 효과 분석
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
Effects of Salicylic Acid (SA) and 1-Methylcyclopropene (1-MCP) Treatments on Fruit Quality and Cell Wall Metabolism of ‘Hwangok’ Apples during Cold Storage and Shelf Life
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
0