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박피방법에 따른 감자 및 고구마의 초기 품질 비교
Food Science and Preservation
2006 .08
Effect of Heat Treatment and Packaging Method on the Quality of Peeled Potato
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
다양한 침지액 보관에 따른 박피 감자와 고구마의 품질변화
Food Science and Preservation
2007 .02
[P3-36] Effect of peeling and pretreatment drying temperature on the quality of sweet potato flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Quality Changes of Peeled Haryeong Potato (Solanum tuberosum L.) as Affected by Packaging Methods and Storage Temperature
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
Anti-inflammatory Activity of Peel Extracts in Color-fleshed Potatoes
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
Physicochemical and Sensory Properties of Hanwoo Beef (1+) during Storage at Different Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[S8-4] US Potatoes and the Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
깐밤의 전처리 방법이 저장 중 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2007 .10
Quality Characteristics of Potato by Millimeter wave Irradiation during Storage Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
감자의 품질안정성에 대한 저장 온 습도의 영향
Food Science and Preservation
1995 .12
Carotenoid Content of Korean Persimmon Peel and Their Changes in Storage
Food Science and Biotechnology
2002 .10
Effects of Extrusion Conditions on Pasting Properties of Potato
Food Science and Biotechnology
2007 .10
The effect of storage time and storage temperature on egg quality
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
[P4-02] Characteristics of Microbiological, Nutritional and Rheological Quality Changes in Frozen Potatoes during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Engineered Resistance against Potato leafroll virus, Potato virus A and Potato virus Y in Transgenic Potato Plants
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
감자에서의 조직배양과 형질전환의 이용 및 연구 동향
Journal of Plant Biotechnology
2010 .01
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