지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
솔잎 분말을 첨가한 두부의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2015 .02
발효비지 분말을 첨가한 비건 영양바의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2021 .08
뉴트로(New-tro) 디저트, 잣잎분말을 첨가한 마들렌의 품질 특성
한국식품영양학회지
2022 .08
잣잎분말을 이용한 진말다식의 품질 및 감각 특성
한국식품영양학회지
2021 .10
소나무 부위별 추출물의 항산화 활성
한국식품영양학회지
2017 .12
Changes in Extraction Properties of Pine Needles depending on Pretreatments
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
Optimization of Mixing Ratio to Improve Antioxidant Activity of Aged Garlic with Pine Needle Using Response Surface Methodology
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
Characterization of Exosome-Like Plant Nanoparticles and Their Physiological Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality and antioxidant properties of wheat cookies supplemented with pak choi powder
Food Science and Preservation
2020 .07
Comparative Evaluation of Physicochemical Properties of Pine Needle Powders Prepared by Different Drying Methods
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
Optimization Mixing Ratio for improving antioxidant activity in the mixture of Aged-Garlic, Garlic, and Pine needle
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics of Skate Sashimi Fermented by Pine Needles
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The effect of cold plasma on the structural and physicochemical characteristics in soybean protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physicochemical and Sensory Characteristics of Sponge Cakes with Rubus coreanus Powder
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .09
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of the Organic Strawberries
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
뽕잎 분말을 첨가한 쿠키의 품질 및 산화방지 활성
산업식품공학
2016 .01
Antioxidant Activity and Quality Characteristics of Yogurt Added Green Olive Powder during Storage
한국축산식품학회지
2017 .01
홍차 분말을 첨가한 스펀지케이크의 품질 및 항산화 활성
Food Science and Preservation
2016 .04
Changes of Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Aged Garlic at Different Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
땅콩호박 분말 첨가 쿠키의 품질특성 및 항산화 연구
농업생명환경연구
2020 .01
0