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LEMNA PROTEIN CONCENTRATE SUBSTITUTES FOR FISHMEAL IN TILAPIA DIETS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Amino Acid Composition and Functional Properties of Soybean Protein Concentrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Standardized ileal digestible amino acid requirement for broiler
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2022 .11
REDUCED DEPENDENCE ON FISH MEAL IN SHRIMP FEEDS WITH USE OF FEED CONCENTRATE
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Transformation of shrimp aquaculture in Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Additive biocomponents from catfish by-products enhance the growth of shrimp Litopenaeus vannamei
Fisheries and Aquatic Sciences
2023 .06
POSSIBLE INTERVENTION METHODS FOR DECREASING INCIDENCE OF PATHOGENS ON AQUACULTURE SHRIMP AND FISH
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Functional Characteristics of Whey Protein-Derived Peptides Produced Using Lactic Acid Bacteria Hydrolysis
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2023 .03
한국산 좀개구리밥속(개구리밥과)의 분류학적 실체에 대한 재고
한국환경생태학회지
2017 .01
Protein Quality and Amino Acid Utilization in Chickens
한국가금학회지
2015 .03
The requirement of digestible total sulfur amino acid for two strains of brown laying hens
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2017 .11
Effect of dietary vitamin C on growth performance, innate immunity and tissue accumulation in Pacific white shrimp Litopenaeus vannamei
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
지역 농산물의 조단백질과 아미노산 조성 비교
한국식품영양학회지
2017 .08
Comparison of live shrimp bait catch efficiency in single line fishery
Fisheries and Aquatic Sciences
2021 .11
국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
Effect of Customized Fertilizer Application and Soil Properties on Amino Acids Composition in Rice Grain
한국토양비료학회지
2015 .10
Evaluation of commercial kits for detection of shrimp allergens in kimchi and salted-fermented shrimp
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Evaluation of gamma amino butyric acid and sodium butyrate in low fish meal diets containing graded level of soy protein concentrate for juvenile red seabream (Pagrus major)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Amino acids and protein comparison analysis using of confectioneries and bread products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
MANAGING DISEASES IN NON-NATIVE SHRIMP POPULATIONS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
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