지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
THE SHRIMP FARMING INDUSTRY IN THE AMERICAS : STATUS, ISSUES AND PERSPECTIVES
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
THE SHRIMP FARMING INDUSTRY IN THE AMERICAS : STATUS, ISSUES AND PERSPECTIVES
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Effects of Probiotics on Digestive Functions, Immune Parameters, and Antioxidant System in Chickens
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2024 .11
Genetic differentiation and phylogenetic relationships among Granulated ark (Anadara granosa), Bloody clam (A. subcrenata) and Ark shell (A. broughtonii) inferred from mitochondrial gene sequences
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
EFFECTS OF GLUCOSE SUPPLEMENTATION DURING PRESERVATION OF JUVENILE BLOOD COCKLE Anadara granosa
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Transformation of shrimp aquaculture in Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Probiotic 미생물 검사에 사용되는 다양한 방법들에 대한 현황과 향후 전망
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2016 .01
EFFECTS OF DIFFERENT FLOCCULATED ALGAE ON THE GROWTH AND SURVIVAL RATE OF BLOOD COCKLE Anadara granosa
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Effect of dietary vitamin C on growth performance, innate immunity and tissue accumulation in Pacific white shrimp Litopenaeus vannamei
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
프로바이오틱 요구르트의 기준, 규정, 검출에 관한 현황 및 전망: 총설
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2023 .03
Development of Next-Generation Probiotics and Its Applications
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
프로바이오틱스 안전성 문제 개선을 위한 안전성 평가방법의 제안
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
Probiotic isolates from unconventional sources: a review
한국축산학회지
2016 .01
프로바이오틱스와 유산균 제품의 균수 함량과 보존방법에 따른 변화 연구
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Rationally Selected Probiotics for Hyper-Immune Disorders
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Climate Change Issues and Future Agricultural Farming
한국농림기상학회 학술발표논문집
2019 .01
Probiotics: Past, present, and future perspectives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Establishment of a Public Probiotics Bank and Case Studies for Supporting Industrialization: Development of a Obesity Improvement Probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Evaluation of commercial kits for detection of shrimp allergens in kimchi and salted-fermented shrimp
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Culturomic and transcriptomic analysis of potential probiotics isolated from canine for Pet foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
0