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[S3-1] Current Usage Pattern of Health/Functional Foods in the Elderly : Based on National Survey Data
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[S4-4] Health Functional Foods and Clinical Trial
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Elderly-Friendly Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Trends in Development of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
식품의 안전성과 KFDA
식품과학과 산업
1997 .09
[S13-4] Nutrition Policy of KFDA
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
건강기능식품, 어떻게 볼 것인가?
식품과학과 산업
2007 .06
[S1-3] Development of Web-Based Database of Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[S10-2] Consumer Perceptions Regarding Claims for Health/Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Analysis and Monitoring of Polydimethylsiloxane and Silicon Dioxide in Processed Foods and Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Creation of Multi - functional Foods
한국식품영양과학회 산업심포지움발표집
2004 .04
[S1-2] Current Status of National Research and Development on Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Korean Functional Foods 서평
식품산업과 영양
2018 .12
[서평] Korean Functional Foods
식품과학과 산업
2018 .12
A Comparative Study on the Intake Pattern of Health Functional Foods Among Adults by Age
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Development and Management of a Total Health Care System Based on Research of Functional Foods and Global Expansion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[S5-4] Progress in developing analytical method of Nutrients at the KFDA
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[S12-2] Understanding of Clinical Trials and Development of Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[S5-1] Functional Properties of Korean Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[S4-2] The Consulting Process for Clinical Trial of Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
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