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Food Science and Biotechnology
2004 .06
Isolation and Characterization of a Water-Soluble Polysaccharide from the Mycelia of Solid Cultured Agaricus blazei Murill
Food Science and Biotechnology
2005 .04
건조 아가리쿠스의 품질 특성 및 최적 건조 온도
Food Science and Preservation
2003 .12
몇가지 物質이 Agaricus campestris 菌絲 生長에 미치는 影響 (第 Ⅱ 報)
한국식품과학회지
1978 .06
Protective Effects of Edible Insect Extracts against Acute Alcoholic Liver Damage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Regional Comparison of Targeted Phenolic and Fatty Acid Profiling in Agaricus bisporus Mushroom in Korea
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Modeling Drying Characteristics of Mushroom(Agaricus bisporus) Depending on Drying Methods
Food Science and Biotechnology
2001 .12
Development of Antibrowning Agents for Agaricus bisporus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Hot-Water Extract from Mycelia of Cordyceps sinensis as a Substitute for Antibiotic Growth Promoters
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
유통 양송이버섯의 등급별 품질규격 및 저장기간별 품질 변화
한국버섯학회지
2013 .01
양송이 함유 어묵의 물성 특성
한국식품과학회지
2001 .08
큰양송이(Portobella) 재배법 개발에 관한 연구 II -발이 및 생육온도 구명-
한국버섯학회지
2004 .01
Content of structural amino acids in mushroom (Agaricus bisporus) by different cooking methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[S11-2] Protective Effect of Onion Extract on Alcohol-Induced Fatty Liver in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Protective Effect of a Marine Polyphenol, Dieckol against Carbon Tetrachloride-induced Acute Liver Damage in Mouse
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P8-288] Cellular Antioxidant Defense by Hot Water-and Ethanol-Extracts of Hericium Erinaceus Mycelia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
양송이의 새로운 복토재료에 관한 연구
한국버섯학회지
2018 .01
Protective Effect of Carvacrol on Acute Alcohol-Induced Liver Disease Model in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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