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Mechanisms of Soy Isoflavones in Prostate Cancer Prevention and Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[PL-1] Protective Roles of Phytoestrogens in Cancer : Evidence from Transgenic Mouse Models of Breast, Prostate and Colon Cancer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Nutritional Quality of Fermented Soy Foods in Thailand
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .09
Development of LC-MS/MS Method for Determination of Soy Isoflavones in Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Foods and New Era
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
전통 대두발효식품에서 펩타이드의 역할
식품산업과 영양
2006 .04
대두 단백질 및 배아를 이용한 Bifidobacterium lactis BL740의 균체성장 및 이소플라본 비배당체 생산를 위한 통계적 배지 최적화
Journal of applied biological chemistry
2010 .01
[S2-2] Effects of Lycopene in the Prevention and Treatment of Prostate Cancer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Effect of Soy Protein Diet on Mucosa Layer of Murine Small Intestine
경북대농학지
2014 .01
[P8-59] Antioxidant Effect of Phytoestrogen in Prostate Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
부수게 제조에 관한 연구 - 제2보 대두 첨가가 부수게(산자) 바탕의 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1985 .03
Elderly-Friendly Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis and Monitoring of Polydimethylsiloxane and Silicon Dioxide in Processed Foods and Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Analysis of Flavors in Foods
식품과학과 산업
2001 .09
Dietary Intake and Risk Evaluation of Pesticide in Korean Foods
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2003 .10
한국(韓國)간장의 당금중(中)의 화학적(化學的) 변화(變化) 및 당금기간(其間)에 대(對)하여
Applied Biological Chemistry
1965 .01
[P8-68] Enhancement of Anti-Cancer Effect of the Red Ginseng Extract on the Human Prostate Cancer Cells (PC-3) by Gamma Irradiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
A Study on the Activities of α-Amylase and Protease in Enzyme Foods and Enzyme-Shaped Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The Quality Characteristics of Soy Wan-Jas Made with Different Proteolytic Enzyme Treated Textured Soy Proteins
Applied Biological Chemistry
2009 .01
Problems of Lipid Oxidation in Foods
한국식품영양과학회지
1987 .08
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