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Polylysine 코팅 필름의 항균활성
Food Science and Preservation
2005 .08
ε - Polylysine 혼합제제들의 식품부패균에 대한 항균효과
한국식품영양과학회지
2004 .04
Escherichia coli 와 Salmonella typhimurium의 생육억제에 미치는 식염과 Potassium Sorbate, Sodium Benzoate의 병용효과
한국식품과학회지
1986 .08
Ethanol 및 Polylysine 첨가가 김치의 저장성에 미치는 효과
Food Science and Preservation
2003 .09
Use of Antimicrobial Food Additives as Potential Dipping Solutions to Control Pseudomonas spp. Contamination in the Frankfurters and Ham
한국축산식품학회지
2014 .01
나트륨 염 복합조성물의 마우스 살모넬라증에 대한 항균 및 치료효과
한국식품위생안전성학회지
2011 .01
The Inhibitory Effect of Propionic Acid on the Growth Response of Salmonella typhimurium
Food Science and Biotechnology
2004 .08
Genotyping, Phage Typing, and Antimicrobial Resistance of Salmonella Typhimurium Isolated from Pigs, Cattle, and Humans
한국축산식품학회지
2011 .01
Effects of Temperature, pH, and Potassium Lactate on Growth of Listeria monocytogenes in Broth
Food Science and Biotechnology
2005 .12
Recovery of Injured Salmonella typhimurium with Hydrophobic Grid Membrane Filter
Food Science and Biotechnology
1999 .06
난백과 난황에서 Salmonella Enteritidis 와 Salmonella Typhimurium 수 변화 비교연구
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
Influence of Surface Property of Leafy Vegetables on the Adhesion of Salmonella Typhimurium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
한국 남자 대학생의 Sodium과 Potassium평형에 관한 연구
한국식품영양과학회지
1991 .12
Water-Sorbitol System의 수분활성도에 미치는 Sodium Lactate 및 Sodium Chloride의 영향
한국식품과학회지
1991 .06
Antimicrobial Effect of Bifidobacterium breve and Bifidobacterium infantis against Salmonella Typhimurium KCTC 1925 and E. coli O157:H7 ATCC 43895
Food Science and Biotechnology
2002 .02
열충격 Salmonella Typhimurium의 산과 산화제에서 생존력 증가
한국식품과학회지
2008 .12
배지의 pH에 따른 녹차추출물의 Staphylococcus aureus 와 Salmonella typhimurium에 대한 항균작용
Food Science and Preservation
2001 .06
Predictive Modeling for the Growth of Salmonella Enterica Serovar Typhimurium on Lettuce Washed with Combined Chlorine and Ultrasound During Storage
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Comparison of Growth and Survival Kinetics of Salmonella typhimurium and Campylobacter jejuni on Cooked Chicken Breast Stored under Aerobic Conditions at Various Temperatures
Food Science and Biotechnology
2004 .12
Inactivation of Salmonella enterica serovar Typhimurium in Commercial Mayonnaise at Different Temperatures and pH
Applied Biological Chemistry
2010 .01
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