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[P8-38] Effect of High Temperature and Pressure Treatment on the Antioxidant Activity of Extracts from Rice Hulls
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Antioxidant Activity of Organic Solvent Extracts from Far Infrared-Treated Rice Hulls
Food Science and Biotechnology
2004 .04
Influence of Thermal Processing on Free and Bound Forms of Phenolics and Antioxidant Capacity of Rice Hull (Oryza sativa L.)
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .09
[P4-11] Effect of Electron Beam Irradiation on the Qualities of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P10-87] Effect of Electron-Beam Irradiation on the Antioxidant Activity of Extracts from Citrus unshiu Pomaces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Effect of Hydrothermal Treatment on the Antioxidant Activity of Rice Hull Extracts
Food Science and Biotechnology
2009 .12
[P4-12] Improvement in Qualities of Red Ginseng by Electron Beam Irradiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
왕겨의 화학적 조성 및 왕겨섬유의 형태적 특성
펄프·종이기술
2009 .09
종피색이 다른 벼 품종의 영과 쌀겨 추출물의 항산화 및 항암활성 변이
한국육종학회지
2011 .01
Commercialization Possibility of Electron-beam Irradiation in Agriculture
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Quality of ‘August’ Lily after Electron Beam Irradiation
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of Rice Bran Extracted with Ethanol at Different Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Effect of rice bran and expanded rice hull on rice weed control
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2010 .12
Electron Beam 조사가 고추분말의 이화학적 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
2000 .04
유기산 전처리 후 수열처리가 왕겨 추출물의 항산화능에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2009 .10
[P8-41] Effect of Subcritical Water on the Antioxidant Activity of Citrus Pomaces and Rice Hulls
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P8-80] Analysis of antioxidant components of some by-products of rice milling and their antioxidant activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of Rice Bran Extracted with Ethanol at Different Solvent Ratio
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P4-10] Effect of Electron Beam Irradiation on the Microbial Growth and Qualities in Dried Squid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of The Fermented Black Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
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