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[P1-21] Change of the Volatile Organic Compounds from Irradiated Zanthoxylum schinifolium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Analysis of Aroma Components from Zanthoxylum
Food Science and Biotechnology
2008 .06
[P8-99] The Antioxidative and Immunomodulatory Effects of Zanthoxylum Schinifolium Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
산초와 초피 잎의 화학성분
Food Science and Preservation
2000 .06
Phenolic Compounds and Anti-Wrinkling Activity of Ethanol Extracts from Seeds of Zanthoxylum schinifolium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
산초와 초피 잎의 항균활성
Food Science and Preservation
2000 .06
Antioxidant Activity according to Various Samples Extracted from Different Ethanol Solvents Conditions of Zanthoxylum Schinifolium Pericarp and Stem
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
한국산 초피와 산초의 화학성분
한국식품과학회지
1996 .02
Volatile Compounds of Zanthoxylum piperitum A.P. DC.
Food Science and Biotechnology
2005 .08
[P2-50] Enantiomeric Separation of Chiral Compounds of Zanthoxylum schinifolium Siebold & Zucc.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Oxidative Stability and Anti-Inflammatory Effect according to Pre-Treatment Conditions of Zanthoxylum schinifolium
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
Identification of Volatile Compounds and Key Aroma Compounds of Andaliman Fruit (Zanthoxylum acanthopodium DC)
Food Science and Biotechnology
2002 .12
산초나무 열매로부터 살초활성 물질의 분리
한국잡초학회지
2005 .09
Antibacterial Activity of Essential Oils from Zanthoxylum piperitum A.P. DC. and Zanthoxylum schinifolium
Food Science and Biotechnology
2008 .02
Analysis of Volatile Compounds and Enantiomeric Separation of Chiral Compounds of Dried Sancho (Zanthoxylum schinifolium Siebold & Zucc)
Food Science and Biotechnology
2009 .02
Comparative Analysis of Volatile Flavor Compounds from Zanthoxylum pipperitum A.P. DC.
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .03
Vibrio parahaemolyticus에 대한 산초 추출물의 항균활성
한국식품영양과학회지
2004 .03
산초(Zanthoxylum schinifolium) 추출물과 초피(Zanthoxylum piperitum) 정유의 꽁치과메기 산패 억제 효과
한국식품영양과학회지
2009 .12
Antioxidative Substance Isolated from the Leaf of Zanthoxylum schinifolium
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .09
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