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[P7-11] Survey on Sodium Contents in Meals of School Foodservice and Sodium Intakes of Students in Busan and Gyeongsangbuk-do
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
부산ㆍ경북지역 초ㆍ중학교 급식메뉴의 나트륨 함량 및 학생들의 나트륨 섭취 실태 조사
한국식품영양과학회지
2010 .01
[P7-25] A Survey on the Sodium Contents in Meals from Nursery Schools in Gyeonggi-Do
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P7-13] Survey on Sugar Contents and Intake in Meals of School Foodservices in Kyeongbuk, Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Case Studies on Reducing Sodium in Home Meal Replacement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
전처리 식재료 사용이 학교급식 생산성과 만족도에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2009 .01
[P7-21] Assessment of sodium intake from school meals in Incheon, Gangwon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
부산시내 국민학교 급식실태 조사
대한영양사협회 학술지
1996 .01
서울시 소재 고등학교 위탁급식 운영현황 분석
대한영양사협회 학술지
2002 .01
High School Students’ Satisfaction with Foodservice Quality Is Affected by Foodservice Management Type
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .12
전북 지역 학교급식소의 시설․설비 및 물리적 환경에 대한 연구
한국식품영양학회지
2009 .01
노인의료전문병원의 급식서비스 인카운터에 대한 중요도-만족도 연구
대한영양사협회 학술지
2009 .01
학교급식비 관리의 효율적 개선을 위한 연구 - 공동조리 및 단독조리 급식학교의 비교 -
대한영양사협회 학술지
1995 .01
[P7-10] Monitoring of Sodium and Potassium Content in Noncommercial Foodservice Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
The Microbiological Safety Evaluation of Foodservice Facilities and Side Dishes in Elementary Schools and Universities in the Jeolla-do Region
Food Science and Biotechnology
2006 .12
Study on the sodium content distribution of processed foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P7-14] School Foodservice Employee's Characteristics Related Sodium Intake and Estimated Sodium Intakes by Dish Frequency Questionnaire (DFQ)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
일부 초등학교 급식 식단의 평가(1): 구성 식품의 다양성과 영양소 공급량
대한영양사협회 학술지
2004 .01
Guidance for the Food Industry on Reducing Sodium in Home Meal Replacement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
근로복지공단 보육시설의 급식 운영현황과 학부모대상 품질 만족도
한국식품영양과학회지
2013 .01
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