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Development of Functional Food Materials through Combining Chemical Screening and Targeted Food Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
초등학교 고학년을 대상으로 한 한국 전통음식문화 교육 프로그램 개발
대한영양사협회 학술지
2006 .01
Immune Regulation of Marine Bio-Functional Sources
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
전통식품으로서 고려인삼(홍삼)의 면역기능성
식품산업과 영양
2020 .06
Immune Cell Activities from Artemisia of Five Species
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[S5-4] Vitamins and Immune Responses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
전통식품의 산업화기술 - 음식문화의 재창조와 쌀발효식품의 탐색 사례 -
한국식품영양과학회 학술대회발표집
1999 .06
[P9-25] An Analysis of Students' Recognition and Acceptance for Traditional Food and Local Food at Middle School in Jeju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Functional Food from Traditional Experience to Modern Production
식품과학과 산업
2006 .06
Intestinal Immune System Modulating Activities of Polysaccharides Isolated from Korean Traditional Vinegars Manufactured with Different Raw Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Screening of Various Foreign Plant Extract for Their Biological Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The Survey on Food Additives of Import Food and Domestic Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Food Industry and Food Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Is Whole Cereal Grain a Functional Food? What is the Functional Food Concept Trying to Accomplish?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
A study on synthetic food colors used in foods
한국식품위생안전성학회 학술발표대회
2001 .01
[S5-1] Screening and processing of functional ingredients in development of health functional food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Application of Food Printing in the Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P8-169] Screening of Antioxidant Activities from Fruits and Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
장관면역의 조절인자 “식품”
식품과학과 산업
2015 .03
전통식품의 면역기능 연구 동향
식품산업과 영양
2020 .06
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