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계육의 창상부위에서 분리된 미생물의 동정
Food Science and Preservation
2010 .04
닭 도계 및 가공공정 중 유해미생물의 분포와 항생제 감수성
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .03
[P4-17] The Inhibitory Effects of Natural Additives on the Growth of Pathogenic Microorganisms from Chicken
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
한국인의 닭고기 소비행태에 관한 비교분석
한국축산식품학회지
2001 .01
Identification of the chicken type by comparison of signature of selection between Korean native chicken and commercial layer
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
Identification of the chicken type by comparison of signature of selection between Korean native chicken and commercial broiler
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
재래닭의 경영 및 판매 실태에 관한 조사 연구
한국가금학회지
1995 .09
닭고기 가공식품의 소비성향에 관한 조사
한국축산식품학회지
2001 .01
Comparison of the Quality of the Chicken Breasts from Organically and Conventionally Reared Chickens
한국축산식품학회지
2009 .01
Analysis of Consumers' Preferences and Price Sensitivity to Native Chickens
한국축산식품학회지
2017 .01
+조사.연구 I-Buy Chicken!
월간 닭고기
2008 .01
Prevalence and Microbial Flora of Chicken Slaughtering and Processing Procedure
한국축산식품학회지
2012 .01
Isolation and Identification of Microorganisms for Food Waste Decomposition Activity from Soils
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Evaluation of the Quality Attributes of Imported Frozen Chicken, and Domestic Frozen and Refrigerated Chicken
한국축산식품학회 학술발표초록집
2002 .01
PRESERVATION AND UTILIZATION OF TAIWAN NATIVE CHICKEN
한국가금학회 심포지움
2005 .09
수분 섭취의 증가가 닭의 고온 스트레스 완화에 미치는 효과
한국가금학회지
1994 .06
Chicken genome editing by application of programmable molecule
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2013 .11
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