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[P5-62] Antiobesity Effect of the Bacillus subtilis KC-3 Fermented Soymilk in 3T3-L1 Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Antioxidative Activities of Soymilk Fermented with Bacillus subtilis
Food Science and Biotechnology
2009 .10
Development of Functional Soymilk Fermented by Bacillus Subtilis and Spry Drying Product with Neuroprotective Effect
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Isolation of Bacillus subtilis SCM146 Having Antimicrobial Activity from Korean Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Changes of Quality and Functional Properties of Ginseng Fermented by Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[P8-45] Hypocholesterolemic Effects of Soymilk Fermented with Bacillus subtilis in ApoE KO Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P8-43] Inhibition of Hepatic lipid accumulation in Apo E KO mice by Fermented Soymilk with Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
시설상추에 대한 Bacillus subtilis S37-2의 처리효과
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .03
[P2-62] Fermentation Characteristics and Biological Activity of Fermented Pepper using Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
대두 발효식품으로부터 분리한 Bacillus subtilis HS 25가 생산한 항균물질의 특성
Food Science and Preservation
2008 .04
양송이 배지로부터 분리된 Bacillus subtilis NO12의 특성
한국버섯학회지
2017 .01
[P5-82] In vitro Anticancer Effects of Garlic Added Fermented Soymilk by Bacillus subtilis on AGS human gastric ad-enocarcinoma cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Isolation of Bacillus subtilis SCM688 Having Antioxidant Activity and Analysis of Characterization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P5-70] Characteristics, Antioxidative Activities and Growth Inhibitory Effects in AGS Human Gastric Adenocarcinoma Cells of Soymilk Fermented by Bacillus subtilis KC-3 during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Bacillus subtilis S37-2 균주의 항진균활성 및 식물생육촉진 효과
한국토양비료학회지
2007 .12
3T3-L1 지방세포에서 Bacillus subtilis KC-3 발효두유의 항비만 효과
한국식품영양과학회지
2010 .08
느타리버섯 수확후배지로부터 분리한 Bacillus subtilis CA105의 특성
한국버섯학회지
2015 .01
[P8-123] Antioxidative Activity of Bacillus sp. : Fermented Soymilk under in vitro and Cellular System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Isolation, Purification and Characterization of Chitosanase from Bacillus subtilis CH1
한국양식학회지
2006 .02
산란계에 Bacillus subtilis의 급여가 계란 품질, 혈액 성상 및 분내 암모니아태 질소 함량에 미치는 영향
한국가금학회지
2005 .03
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