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[P7-23] Changes in Blood Pressure and Biochemical Characteristics by Nutrition Education Program Focused on Personal Meal Guidance for the Hypertensive Elderly at Public Health Center
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P7-14] School Foodservice Employee's Characteristics Related Sodium Intake and Estimated Sodium Intakes by Dish Frequency Questionnaire (DFQ)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
경기지역 대학생의 소금 관련 식행동 및 나트륨 섭취량
한국식품영양과학회지
2008 .05
농촌지역 노인을 위한 공동 급식프로그램 개발을 위한 시범급식사업 결과의 적용 방안 연구
대한영양사협회 학술지
2008 .01
2016년 국민건강영양조사에 나타난 식사 횟수에 따른 영양 및 식품섭취 실태조사 - 20, 30대 여자를 중심으로
한국식품영양학회지
2020 .01
서울지역 노인 급식 프로그램 수혜자의 만족도 및 요구도 분석
대한영양사협회 학술지
2003 .01
나트륨 고섭취자의 특성 및 섭취 영향 요인에 대한 분석
한국식품영양학회지
2018 .01
Guidance for the Food Industry on Reducing Sodium in Home Meal Replacement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
The Scientific Basis of Guidance on Appropriate Sodium Intake in Koreans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Nutrition Assessment : Focus on Total Sugar and Sodium Intake of Koreans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
국민건강영양조사를 활용한 나트륨 섭취량과 열량 대비 나트륨 섭취량에 대한 코호트 분석
한국식품영양학회지
2020 .01
[P7-21] Assessment of sodium intake from school meals in Incheon, Gangwon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
사회복지관의 노인 경로식당 급식 서비스 현황
대한영양사협회 학술지
2004 .01
나트륨과 영양문제
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P7-11] Survey on Sodium Contents in Meals of School Foodservice and Sodium Intakes of Students in Busan and Gyeongsangbuk-do
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Sodium Intake from Restaurant Food among adults aged 19 years old and over: the Korea National Health and Nutrition Examination Survey 2017
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
지역사회 고혈압 환자의 비만도에 따른 식습관 , 영양상태 및 고혈압관리 실태
대한영양사협회 학술지
2002 .01
Children's Preferences for the Dishes Offered by School Lunch Programs
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .12
경기지역 일부 대학생에서 나트륨의 주요 기여 음식과 변이 음식
한국식품영양과학회지
2016 .03
중.고등학생의 가족식사에 대한 태도와 혼자 식사와의 영양소 섭취 비교
대한영양사협회 학술지
2008 .01
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