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Antioxidant and Anti-Obesity Effects of Rosa rugosa Roots in 3T3-L1 Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant and Anti-Obesity Effects of Polygonum cuspidatum in 3T3-L1 Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Anti-Obesity Effects of Kimchi Prepared with Different Solar Salt on 3T3-L1 Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant Activity and Anti-obesity Effect of Sunchang Redone Mustard Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Anti-Obesity Effect of Extract from FCVG in 3T3-L1 Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Functional ingredients research trends by country
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Anti-obesity and anti-inflammation effects of Cudrania tricuspidata fruit vinegar in 3T3-L1 adipocyte
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Lactobacillus plantarum FH185 on the Reduction of Adipocyte Size and Gut Microbial Changes in Mice with Diet-induced Obesity
한국축산식품학회지
2015 .01
Antioxidant and Anti-adipogenic Activities of Esculetin in 3T3-L1 Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Current Status of Functional Ingredients for Health Functional Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-Obesity Effect of Brassica juncea Cultivated in Jeongseon using 3T3-L1 Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
유산균 발효 다시마(Saccharina japonica) 분말이 첨가된 조미간장의 품질 특성
한국수산과학회지
2018 .12
Change of Antioxidant Activity and Amino Acid Content of 5 Soy Sauces in Different Aging Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Potential Role of Adipocyte-Derived Exosome in Obesity-Mediated Insulin Resistance
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Tanshinone 1 prevents high fat diet-induced obesity through activation of brown adipocytes and induction of browning in white adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Laboratory Work for Health Functional Ingredients Evaluation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Anti-obesity of Aerial parts of Adenophora triphylla extract in Mouse Adipocytes, 3T3-L1 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Anti-Obesity Effect of Sodium Selenite in 3T3-L1 Adipocytes through the Inhibition of Epigenetic Regulatory Enzyme
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant and Neuroprotective effects of Gochujang Supplemented with Functional Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-diabetic, Anti-obesity and Antioxidant effect of Meretrix lusoria Protamex Hydrolysate in cultured L-6 Myocytes, 3T3-L1 Adipocytes and RIN-5F Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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