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Research on the status and quality characteristics of apple pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Evaluation of Apple Pomace and Apple Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
‘쓰가루’ 사과 과피색에 따른 우르솔산(ursolic acid)의 정량 분석
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Antioxidant Activity of Subcritical Water Extract of Apple Pomace by Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Eco-friendly extraction of apple pomace pectin with various organic acids and its structural properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical characteristics and antioxidant properties of syrup prepared by apple pomace powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
사과 부위별 항산화 성분 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2018 .01
Exploring the Potential of Apple Pomace in Sustainable Extruded Snack Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Optimization of γ-Aminobutyric Acid (GABA) Production to Using Apple Pomace by Fermentation Using Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Production of functional energy bar using soybean biji and apple pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
단위 동물 사료 원료로서 사과 부산물의 활용
동물생명과학연구
2017 .06
Effects of Ursolic Acid Administration on Leukocyte Telomere Length in Adult Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality and sensory characteristics of Muffin added with "Fuji" apple pomace powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
착과량에 따른 감홍 /M.9 사과의 생장과 과실 품질
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Comparison of Ursolic Acid and Oleanolic Acid Contents of Loquat Leaves by Harvest Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant activity of Various Solvent Extract from Stone Cell of Pear Pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Hair Growth Effect of Crataegus Fruit Extract and its Compounds, Ursolic Acid and Vitexin, in C57BL/6N Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality and Antioxidant Properties of Binding Agent Prepared with Apple Pomace Powder for Granola Bar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Ursolic acid의 악성 흑색종 세포주 A375SM과 A375P에서의 항암효능
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Quality characteristics of spreads with added ginger pomace powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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