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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
The Anticancer Treatment Role of Natural Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Understanding of Functional Cosmetics and Case Study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Convergence of Natural Products Industry and Smart Farm
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Energy Homeostasis in Cancer Prevention: Biomarkers and Modulators
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
딸기(Fragaria ananassa var. ‘Seolhyang’) 잎 분획별 추출물의 화장품 소재 특성
한국식품영양과학회지
2018 .03
The Development of Anti-Aging Sources and Infrastructure Technology Based on the Wood-Cultivated Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Giant Centella asiatica Extract Through Lava Seawater as a Source for Cosmetic Anti-Aging Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Anti-fatigue and Anti-oxidant Effects of Vitamin Complex, Natural Products with Guarana: Results from In Vitro and Cross-over Clinical Trials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Screening of Natural Compounds Stimulating ADH Using Natural Products Libraries
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Investigation of plant-based material and analysis of modulator mechanism for salty taste enhancement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Natural Products Related on Atopic Dermatitis
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Development of Functional Products of Bio-resources
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Exploring probiotics as a modulator of immune function and gut microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Hot Water Extracts from Persimmons and Persimmon Processed Products on Anti-oxidant and Anti-inflammatory Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of Processed Grape Products for Older adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Synthesis and Development of A New Selective Ryanodine Receptor Modulator Insecticide
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .04
Development of Cosmetic Materials and Research on Anti-Photoaging Effects of Citrus-Derived Ingredient
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Medical Food Market Growth and the Opportunity in Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development of Anti-Allergic Food Using Natural Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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