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Improvement of functional components of Achyranthes japonica Nakai prepared by steaming and drying
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Achyranthes japonica Nakai Water Extract Suppresses Binding of IgE Antibody to Cell Surface FcεRI
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Characteristics of Pilsner-beer affected by addition rates of germinated rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
쌀 첨가비율에 따른 맥주의 품질 특성 평가
Food Science and Preservation
2017 .10
Ameliorative Effect of Ginseng containing Achyranthes japonica against Benign Prostatic Hyperplasia
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Characteristics of Cold Brewed Coffee Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
쌀 가공처리에 따른 쌀 맥즙 및 쌀 맥주의 품질특성
산업식품공학
2019 .01
Comparison of rice beer fermented by different types of yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality characteristics and antioxidant activity of beer made from domestic Hopum barley
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Phenological Growth Stages of Achyranthes japonica according to the BBCH Scale: From Bud Formation to Flowering
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Protective Effects of Brown Rice according to Various Germinated Time on Upper Gastrointestinal Diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Achyranthes japonica Nakai-Rice Pilsner 맥주박 열수 추출물의 영양성 및 기능성
한국식품영양과학회지
2017 .02
Development of Rice Bear Production Technology Using Oryun rice and Orae Rice and a Study on Quality Characteristics of Beer by the Amount of Rice Used
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
A New High-Quality, High-Yielding Achyranthes japonica N. Cultivar “Woogang”
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
우슬 GAP 지침 설정을 위한 시비방법별 생육 특성 및 수량에 미치는 영향
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
발아 조와 기장 첨가 밥의 호화 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2017 .06
Characterization of Soju Brewed by Indigenous Microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Anti-Osteoporotic Effects of combined extract of Lycii Radicis Cortex and Achyranthes japonica in Osteoblast and Osteoclast Cells and Ovariectomized Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
우슬 종자 안정생산을 위한 채종시기별 생육 특성 및 수량성 구명
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Evaluation of quality changes in commercial cold brew coffee by microbial and accelerated shelf-life testing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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