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Anti-Diabetes Functional Food Industrialization by Utilizing Acanthopanax senticosus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
β-Glucosidase 활성이 높은 유산균을 이용한 한국가시오갈피 발효 추출물의 Syringaresinol의 함량 및 MC3T3E1조골세포 분화 평가
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2024 .06
가시오가피 물 추출물에 의한 마우스 비장세포 및 대식세포 활성의 항진효과
한국식품영양학회지
2015 .04
Antioxidant Effects of The Shoots of E. sessiliflorus and E.senticosus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
가시오갈피 급여에 따른 육계의 혈액 생화학적 성상 및 친염증 사이토카인 mRNA 발현에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
The Rooting and Micro-meteorological Traits according to Different Hardwood Cutting Times in Acanthopanax Senticosus
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Comparison of the Active Component Content and Antioxidant Activities of Different Parts of Eleutherococcus senticosus Stem
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Rapid Characterization of Triterpenoid Saponins from Two parts of Acanthopanax senticosus by UPLC-DAD-QToF/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Physicochemical Properties and Biological Activityfrom Ancanthopanax Senticosus Fruits Extracts
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
ITS 염기서열 분석을 통한 오갈피나무속 (Acanthopanax) 유연관계 분석
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
HPLC Analysis of Standard Compounds of Eleutherococcus senticosus (Rupr. & Maxim.) Maxim. Extracts in Different Conditions
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Antioxidant and Antidiabetic Activity of Extracts from Medicinal Plants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of Antioxidant and Antidiabetic Activities of Jeju Crops Extracts according to Extraction Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development of the Simultaneous Analysis method for Antidiabetic Compounds by LC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
효소적 생물전환을 이용한 토종오가피와 가시오가피의 Eleutheroside B, E의 추출 함량 최적화
한국식품영양과학회지
2016 .09
Comparison of Antioxidant and Antidiabetic Effects of Mixed Grains Composed of Functional Material
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
가시오갈피 물 추출물이 간세포에서 포도당 이용 대사에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2017 .05
Antioxidant and Antidiabetic Activities of Extract from Crataegus pinnatifida
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antidiabetic function and Chemical Composition of Silkworm Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
제2형 당뇨 동물모델에서 가시오가피 추출물의 당화혈색소 및 최종당화산물 억제를 통한 혈당조절 효과
한국식품영양과학회지
2016 .07
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