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Gel Textural Properties of Surimi (Fish-meat) Prepared from Various Cultured Fishes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
자연산 어류와 양식산 어류 간의 가격 경합성 분석
수산해양교육연구
2015 .12
Real-time wireless underwater monitoring system and neural network towards smart management of offshore fish farms
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Evaluation of Physicochemical Deterioration and Lipid Oxidation of Beef Muscle Affected by Freeze-thaw Cycles
한국축산식품학회지
2015 .01
Rhedology and texture properties of fish-meat gel prepared by using aquacultured Pagrus major in different areas
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
사료내 어분함량에 따른 1년생 및 2년생 쏘가리(Siniperca scherzeri)의 성장
수산해양교육연구
2017 .08
Physical and chemical properties of Korean fermented fish sauces from different fish species
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
Current status and future directions of fish vaccines in Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
양식산 어류의 부위별 총수은 함량 및 위해도 평가
한국수산과학회지
2016 .02
A preparatory study on fish behavioral properties in a set-net
수산해양기술연구
2020 .01
Freeze-thawing을 통해 제조된 나노셀룰로오스 하이드로젤의 특성
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2023 .04
Low-value Fish used as Feed is a Source of Disease in Farmed Fish
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
Extraction Characteristics of Schisandra chinensis by Freeze-thawing
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
FISH MEAL ANALOGS: ENHANCEMENT OF ANIMAL BY-PRODUCT CONCENTRATES AS SUBSTITUTES FOR FISH MEAL & FISH OIL IN AQUACULTURE FEEDS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Texture properties of surimi gels from aquacultured fishes
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
IOT 기반을 이용한 양식장 모니터링 시스템에 대한 사례 연구
어업기술연구소보고
2022 .02
어류군집 분석을 통해 확인한 영랑호의 해양화
농업생명환경연구
2024 .03
2010-2012년 어류표본사업에서 채집된 한국 남해 어류 종 목록
한국수산과학회지
2015 .08
Species diversity of fish around the Korean waters
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
활어 컨테이너 장거리 수송시스템 운용 설계
수산해양기술연구
2015 .01
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