지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Quality Characteristics of the Natural Taste Kamaboko using Pufferfish Lagocephalus wheeleri
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
인도산 참복과(Tetraodontidae) 어류 3종의 형태 기재
한국수산과학회지
2017 .02
Development of Repeatable Measuring Apparatus for Texture of Surimi Gels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Functional Characteristics of Freeze-Dried Surimi Powder Using Domestic Croaker
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Physicochemical Characteristics of Fried-fish Snacks with Different Types of Surimi
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Consumer Evaluation of Acceptability of Commercial Surimi Products, Eomuk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Gel Textural Properties of Surimi (Fish-meat) Prepared from Various Cultured Fishes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Surimi digest from Paralichthys olivaceus downregulates apoptotic signals in AAPH-induced oxidative stress; in vitro and in vivo model study Surimi digest from Paralichthys olivaceus, potential anti-oxidant in AAPH-induced oxidative stress; in vitro and in vivo model study
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Surimi digest from Paralichthys olivaceus; Protection against AAPH-induced oxidative stress via the regulation of apoptotic signals in in vitro and in vivo conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparison of Larger Beer Taste Using Taste Sensing System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Taste Supplementation of Low-Salinity Kimchi
산업식품공학
2021 .11
Taste Characteristics of Water Filtered by Various Filter System Using Electronic Taste Analyzer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Influence of Adding Recovered Protein from Processing Wastewater on the Quality of Mechanically Separated Chicken Meat Surimi Like-Material
한국축산식품학회지
2017 .01
Taste Sensing System을 이용한 밥맛 측정
한국국제농업개발학회지
2015 .01
The Taste for Health: Extraoral Bitter Taste Receptors as New Targets for Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Taste Education Case Studies in France and Food Consciousness in Japan, Insight of the Culinary Identity from Taste of Umami
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Taste Characteristics of Commercial Low-Salinity Kimchi
산업식품공학
2020 .01
중국 공자 이전의 미학사상에 대한 인식 연구
수산해양교육연구
2022 .10
The Current Status of Taste Education and Exploring the Possibility of Dietary Education
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
0