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Characteristics of appearance of cetaceans in the coastal waters of Korea using acoustics
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
2011-2017년 국내 연안 고래류의 혼획 특성
한국수산과학회지
2018 .12
한국어 일반명이 없는 고래 종의 영어 일반명에 대한 번역명 제안
한국수산과학회지
2016 .12
Sea turtle monitoring and tracking in the sea of Jeju Island, Republic of Korea in 2015
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Characterization of microbial resources of Jeju Island
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
International community’s efforts to mitigate sea turtle bycatch and status of implementing relevant measures by Korean tuna longline fishery
Fisheries and Aquatic Sciences
2022 .12
여수와 진도 연안 낭장망에 어획된 어류 혼획률 월 변화 및 미성어 비율
수산해양기술연구
2016 .01
광양만 새우조망 혼획률 비교분석
어업기술연구소보고
2019 .02
A study on the marine mammal bycatch reduction buoy line systerm in coastal trap fishery
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Biological Properties of Propolis Collected on Jeju Island, Korea
한국양봉학회 학술대회 자료집
2016 .03
Species Composition of Bycatch Fishes Collected by a Gape Net with Wings in the Coastal Waters of Dolsan-do, Yeosu, Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Analysis of marine accidents occurred due to bad weather in the water around Jeju Island
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Antibacterial and Antioxidant Activities of Seaweeds Collected from Jeju Island
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
여수해역의 새우조망 어구의 혼획률 분석
어업기술연구소보고
2017 .02
Food components of 15 species of subtropical fishes from Jeju Island
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Comparative Study of Composition and Quality Characteristics of Broccoli Varieties from Jeju Island by Processing Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Incidence and occurrence pattern of viruses in passion fruit on Jeju island
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Investigation of Radioactivity Concentration of Agricultural Products Distributed in Jeju Island
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Processed foods developed from a new broccoli variety grown in Jeju Island and effective packaging methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Evaluation of the biological activities of marine bacteria collected from Jeju Island, Korea, and isolation of active compounds from their secondary metabolites
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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