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Processings and Quality Characteristics of the Accelerated Salt-Fermented Anchovy Sauce with Radish
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Quantitative of Biogenic Amines in Commercial Salted and Fermented Sand Lance, Ammodytes personatus, Sauce
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Changes in Quality of Fermented Salted Guts of Hairtail by High Hydrostatic Pressure Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Application Effect of Reaction Flavor Technology in Commercial Anchovy Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
활성탄을 이용한 멸치액젓의 탈색공정 및 품질특성
산업식품공학
2018 .01
소금 종류가 멸치액젓의 품질에 미치는 영향
수산해양교육연구
2017 .02
Effect of organic acids on the formation of biogenic amines in fermented anchovy sauce comprising raw anchovy materials with different levels of freshness
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Optimization of Manufacturing Conditions of Seasoning Sauce using Anchovy Sauce Residue by Reaction Flavor Technology through Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Changes of physicochemical properties of salted-fermented anchovy Engraulis japonica meat with different salt content during fermentation at 15℃
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
시판 어류 단순가공품의 세균학적 및 화학적 위해요소 분석
한국수산과학회지
2019 .02
Isolation and Identification Putrescine and Tryptamine Producing Bacteria from Commercial Sand Lance, Ammodytes personatus, Sauces
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Quality Analysis of Fermented Anchovy with Halotolerant Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
멸치권현망 어업사에서 나타난 주요 특징에 관한 연구 - 최근 20여 년을 중심으로
수산해양교육연구
2023 .10
염도 변화에 따른 오징어 액젓의 이화학적 및 관능 특성 비교
산업식품공학
2018 .01
Effects of Traditional Sauce Type and Storage Time on Quality Characteristics, Shelf-life and Flavor Compounds of Marinated Pork Cooked by Sous Vide Method
Food science of animal resources
2019 .01
Functionality Analysis on Tomato-fermented Soy Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality evaluation and estimation of shelf life of retort-pouched tomato-based and Korean traditional fermented food-based sauces
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Quality Characterization of Commercial fish sauce and Quality Improvement and Process Control Standardization of Sailfin Sandfish Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
원료의 선도가 멸치액젓의 품질 및 위생안전성에 미치는 영향
수산해양교육연구
2015 .08
Development of the labor saving fishing technology and fishing equipment in hairtail trolling line - Ⅰ. Development of hairtail fishing gear
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
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