지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
한국 남해안에 출현하는 태평양참다랑어 Pacific bluefin tuna, Thunnus orientalis의 식성
수산해양기술연구
2015 .01
DIETARY UTILITY OF FISH MEAL-BASED DIETS FOR JUVENILE PACIFIC BLUEFIN TUNA Thunnus orientalis
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
The first detection of Kudoa hexapunctata in farmed Pacific bluefin tusa in South Korea, Thunnus orientalis (Temminck & Schlegel, 1844)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
욕지도 외해가두리 양식장의 참다랑어(Thunnus orientalis) 양식 사업성 비교분석
수산해양교육연구
2022 .06
Seedling production using first spawned eggs in Korea and growth characterization of Bluefin tuna
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Population genetic structure of southern bluefin tuna (Thunnus maccoyii)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
한국 연근해에 출현하는 태평양참다랑어 Pacific bluefin tuna, Thunnus orientalis 의 식성
수산해양기술연구
2019 .01
Age and growth determined from otolith of southern bluefin tuna, Thunnus maccoyii
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
사료 내 효소처리어분이 치어기 참다랑어 (Thunnus orientalis) 성장에 미치는 영향
수산해양교육연구
2017 .10
Transport stress assessment of juvenile Atlantic bluefin tuna Thunnus thynnus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Feeding habits of Lateolabrax japonicus in the coastal waters of South Sea, Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Comparison of Skipjack tuna catch rate by operation time of Korean tuna purse seine fishery in the Western and Central Pacific Ocean
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
태평양 수역 우리나라 다랑어선망어업의 어획특성
수산해양기술연구
2015 .01
치어기 참다랑어(Thunnus thynnus) 사료 내 주단백질원료로써 효소처리어분의 효과
수산해양교육연구
2019 .06
Feeding Habits of Japanese Anchovy, Engraulis japonicus in South Sea of Korean waters
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Evaluation of nutritional value in plant-based canned tuna products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Isolation and characterization of acidsoluble bluefin tuna (Thunnus orientalis) skin collagen
Fisheries and Aquatic Sciences
2018 .01
인도양 해역 우리나라 원양 연승어업의 어획물 종조성과 어획동향(2010-2015년)
한국수산과학회지
2018 .06
Research Trends of Complementary Feeding in Korea: 2000-2024
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
0