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양파 기계정식을 위한 육묘시 추비관리 방법과 생장억제제가 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Efficacy Assessment of Allium cepa Extract in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
경북지역에서 기계정식 시기가 양파의 생육 및 수량에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Vegetable transplanters and kinematic analysis of major mechanisms: a review
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .03
경북지역에서 기계정식 시 피복재료가 양파의 생육 및 수량에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
양파(Allium cepa L.)의 생리반응에 미치는 온도구배터널 내 상승온도의 영향
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Immune-enhancing Effects of the Hot Water Extract from Allium cepa L. Skins in RAW 264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant Activity of Hot Water Extracts from Allium cepa L. (Onion) Skins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality characteristics and antioxidant activities of onion (Allium cepa L.) peels extracts by extraction methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of cutting of seedlings at planting on the growth and yield in onions (Allium cepa L.)
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Isolation of Full-length Actin7-like Gene in Onion (Allium cepa)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Construction of Transcriptome Libraries from a Core Collection in Allium cepa Germplasm
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
양파 플러그묘 파종위치가 묘소질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
양파 생육예측을 위한 과정기반 모형 개발
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Genetic Analysis of the Interaction between G and R Loci Involved in the Determination of Bulb Colors in Onion (Allium cepa L.)
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
몇 가지 방법이 양파 구 비대기 고온 회피에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Identification of the Gene Responsible for a Pink Bulb Color in Onion (Allium cepa L.)
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Biological Activities of Angelica gigas Extracts and Fermented Allium cepa Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Enhancement of Anti-hyperglycemic Activity of Jeju Onion (Allium cepa L.) extract by Heat-treatment Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Correlations Between Flavonols and Antioxidant Properties of 8 Red Onions (Allium cepa L.) by using Principle Component Analysis
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
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