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이용수
ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
REFERENCES
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Establishment of the Extraction Process by Evaluation of Morroniside, Loganin, and Cornin Contents of Sansuyu (Corni fructus) Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Qualities Characteristics of Sansuyu (Corni fructus) Products in Small Scale Farm of Gurye vs. Other regions - Morroniside, Loganin and Cornin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
산수유로 건조과육 가공 시 건조 시간, 데치는 온도 및 시간에 따른 건조과육의 품질 특성 변화
한국식품영양과학회지
2019 .03
산수유(Corni fructus)에서 분리한 항산화 생리활성물질의 특성
Food Science and Preservation
2020 .04
재배 지역에 따른 산수유의 Loganin 함량과 분석법 검증
산업식품공학
2016 .01
Apoptotic effect of Cornin in prostate cancer cells via upregulation of microRNA-193a-5p and inhibition of STAT3/ AR signaling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Analysis of loganin in Cornus officinalis and method validation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
산수유 퓨레로 제조한 젤리의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2017 .01
Standardizing Methods of Process Sansuyu (Corni fructus) Products (2) - Changes in Quality Characteristics of Sansuyu Extract by Extracting Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Standardizing Methods of Process Sansuyu (Corni fructus) Products (1) - Changes in Quality Characteristics of Sansuyu Extract by Extracting Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
산수유를 이용한 저당 산수유잼의 제조 및 품질 특성
한국식품영양과학회지
2016 .02
산수유의 Prebiotics 특성 및 Lipopolysaccharide로 유도된 장 상피세포 보호 효과
한국식품영양과학회지
2021 .05
Quality Characteristics of Muffin with Added Sansuyu (Corni fructus) fruit Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Preparation and Quality Characterization of Sansuyu Jam Using Fresh Corni fructus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
A Single Oral Toxicity Study of Sansuyu (Cornus officinalis) Fruit Extract
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
Quality Characteristics of Jelly Using Fresh Puree of Sansuyu (Corni Fructus)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
산수유 동결건조 분말, 홍국쌀가루, 타피오카 전분을 첨가한 산수유 증편의 품질특성
한국식품영양과학회지
2020 .10
산수유 동결건조 분말 첨가 머핀의 품질특성
한국식품영양과학회지
2025 .04
Physicochemical Quality Characteristics of Jeung-pyun containing Sansuyu (Corni fructus) fruit Powder, Red Yeast Rice, and Tapioca Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
산수유 분획 추출물의 염증매게물질 억제 효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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