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이용수
ABSTRACT
서론
연구대상 및 방법
결과
고찰
요약 및 결론
References
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The effect of providing nutritional information about fast-food restaurant menus on parents’ meal choices for their children
Nutrition Research and Practice
2015 .12
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Nutrition Research and Practice
2015 .12
일부 지역 중학생 대상 일품요리의 대표영양가 산출 및 영양적정성 평가
대한지역사회영양학회지
2018 .04
한국에서 시판 중인 밀키트의 식품표시 특성과 영양표시를 통한 영양 함량 평가
동아시아식생활학회지
2022 .04
편의점 기업과 도시락 가격에 따른 편의점 도시락의 영양학적 질 평가
대한지역사회영양학회지
2022 .04
편의점 저칼로리 간편식에 대한 소비가치가 태도를 매개로 행동 의도에 미치는 영향
동아시아식생활학회지
2019 .12
The association between meal regularity and weight loss among women in commercial weight loss programs
Nutrition Research and Practice
2022 .04
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Nutrition Research and Practice
2022 .04
영양균형식단 작성을 위한 식품교환표와 식사구성안 개발
대한지역사회영양학회지
2018 .10
Students’ dietary habits, food service satisfaction, and attitude toward school meals enhance meal consumption in school food service
Nutrition Research and Practice
2019 .12
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Nutrition Research and Practice
2019 .12
Energy intake from commercially-prepared meals by food source in Korean adults : Analysis of the 2001 and 2011 Korea National Health and Nutrition Examination Surveys
Nutrition Research and Practice
2017 .04
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Nutrition Research and Practice
2017 .04
Dietary quality differs by consumption of meals prepared at home vs. outside in Korean adults
Nutrition Research and Practice
2016 .06
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Nutrition Research and Practice
2016 .06
청주지역 일부 대학생의 편의점 편의식 섭취 빈도에 따른 식습관 및 식품첨가물 관련 인식
대한지역사회영양학회지
2016 .04
A study on the consumer behavior and attitude toward low-sodium convenience store foods
Nutrition Research and Practice
2024 .08
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Nutrition Research and Practice
2024 .08
아동급식카드를 이용한 식생활 경험에 관한 질적연구 - 부산시 거주 대학생들을 중심으로 -
한국지역사회생활과학회지
2022 .05
고단백 저탄수화물식 프로틴바를 이용한 저칼로리 다이어트가 순응 정도에 따라 과체중 여성의 체중감량과 혈청 지질지표에 미치는 영향
대한지역사회영양학회지
2019 .12
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