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Development and analysis of environmentally friendly cleaning agent
한국분석과학회 학술대회
2017 .11
Development and characterization of eco-friendly industrial materials using oyster shell
한국분석과학회 학술대회
2018 .11
Analysis of flavor additives added to Capsules in Cigarettes and Heat-not-Burn tobacco products
한국분석과학회 학술대회
2021 .05
Qualitative and quantitative analysis of flavor chemicals in E-cigarette liquids
한국분석과학회 학술대회
2022 .11
Study on properties of eco-friendly reduction agents for the reduced graphene oxide method
Carbon letters
2017 .01
Two flavors of atmospheric rivers in the North Pacific
한국기상학회 학술대회 논문집
2022 .10
아동 친화적 도시를 위한 물리적 환경요인의 중요도 평가에 관한 연구
한국주거학회논문집
2021 .08
경기 일부지역 초등학생 어머니의 학교급식 친환경농산물에 대한 인식
대한지역사회영양학회지
2018 .06
Microbial Production and Application of the Sweet Clove Flavor
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
우리나라 친환경자동차산업 활성화를 위한 정책방안
한국기후변화학회지
2017 .03
가족친화문화 조성을 위한 가족친화지원사업의 발전방향 : 제 3차 건강가정기본계획의 가족친화제도를 중심으로
생활과학연구논집
2017 .12
Flavor : Analysis tools and it’s functional properties based on human electroencephalography (EEG) and metabolism
한국분석과학회 학술대회
2019 .11
송절편을 첨가한 송이주의 향기 성분
한국미생물·생명공학회지
2020 .01
Evaluation of Commercialized Flavoring Seasonings to Escherichia coli
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
Analysis of Flavor Characteristics of Commercial makgeolli
한국미생물·생명공학회지
2024 .03
친환경 의식에 따른 소비자 유형분석 및 친환경 화장품 패키지디자인 개발
복식
2021 .02
Effects of Temperature on Bacterial Communities, Metabolites, and Flavoring Compounds during Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Dispersion and characterization of environmentally friendly water soluble lycopene pigment particles
한국분석과학회 학술대회
2017 .11
Simple Extraction and Quantitative Analysis Method for Harmful and Characteristic Flavoring Ingredients from E-cigarette Liquid
한국분석과학회 학술대회
2023 .11
How do the strength and flavor of ENSO affect SST predictability in coupled models?
한국기상학회 학술대회 논문집
2017 .10
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