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Development of Hepatoprotective Functional Food Using Garlic Extract Fermented with Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Recent research trends and updates on the hepatoprotective effects of Korean red ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Hepatoprotective and anti-ageing effects of EUL extract in aged rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant and hepatoprotective effect of fermented Taraxacum officinale extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Hepatoprotective Effects of Some Edible Phytochemicals and Their Underlying Mechanisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Fish Resources in the Traditional Knowledge associated with Biological Resources
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
기능성 식품소재 분야의 AI 기술 활용방안 및 발전 과제
식품과학과 산업
2024 .09
Hepatoprotective Effect of Fermented Muscat Bailey A Extract in Alcohol Induced Mouse Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Exploration of Active Ingredients of Hemp By-products Resources and Development of Functional Food and Cosmetic Materials Using Them
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Hepatoprotective Effects of Allium ochotense extract on Alcohol-induced Fatty Liver in C57BL/6 Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Strategies for Safety Study in Domestic/Global Health Functional Food Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Current Status of Functional Ingredients for Health Functional Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Analysis of the Contents of Functional Compounds to Compare Characteristics of Genetic Resources of Pepper
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Hepatoprotective Effect of a Mixture Including Extract of Houttuynia cordata Thunb. against Alcohol-induced Toxicity in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
건강기능식품 국산 기능성원료(농촌진흥청 연구 중심으로)
식품과학과 산업
2020 .12
Development of Health Functional Food from Food Crop Seedlings
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Protein for Muscle: Single Source or Better with Blends?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Analysis of the status and system of functional labeling food in Japan to supplement the functional report system for fresh food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Trends in the Domestic Functional Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
R&D strategy for functional food through successful cases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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