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Antioxidant and Antimicrobial Activities of Quinoa(Chenopodium quinoa Willd.) Seeds Cultivated in Korea
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
Nutritional compositions in young leaves and stem from quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) grown in Korea
Food Science and Preservation
2022 .10
국내산과 외국산 퀴노아의 식품성분 비교
한국식품영양학회지
2019 .01
Comparative Analysis of Nutritional Compositions of Imported and Quinoa Grown in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
퀴노아를 첨가한 청국장의 발효기간에 따른 품질 변화
한국식품영양학회지
2018 .01
Soybean Sprouts: A Review of Nutrient Composition, Health Benefits and Genetic Variation
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
Effect of Extraction Condition on in vitro Antioxidant Activities of Barley Sprout Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
발아 검은색 퀴노아 분말을 첨가한 국수의 품질특성
한국식품영양학회지
2017 .02
Antioxidant and Antimicrobial Activities of Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) Seeds Cultivated in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of Antioxidant Compounds and Activities of Wheat Sprout Extracts according to Harvest Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
클로렐라 처리에 의한 유기농 콩나물 생육촉진 및 항산화 능력 증진효과
한국유기농업학회지
2015 .01
Cultural Characteristics and Biological Activities of Quinoa Fermented by Bacillus subtilis CBD2
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Influence of Cooking Methods on Bioactive Compound Content and Antioxidant Activity of Brussels Sprouts
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .12
밀싹의 재배 정도별 항산화 활성과 이를 첨가한 설기떡의 품질특성
한국식품영양학회지
2024 .08
Antibacterial and Antioxidant Activities of Seaweeds Collected from Jeju Island
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Antioxidant contents and activities of twelve varieties of vegetable sprouts
한국식품과학회지
2019 .06
Increased Physiological Effects of Sprouts Using Stress Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Evaluation of Quality, Antioxidant, and Anti-inflammatory Activity of Sprouted Adlay by Harvest Time
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
수수의 종자와 새싹채소의 기능성분 분석
한국유기농업학회지
2017 .01
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