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Current Situations of Korean Asparagus Industry, Asparagus Physiology and Functional Compounds
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Plant Growth Characteristics and Physiological Activity Effect from Four Asparagus (Asparagus officinalis L.) Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Method Validation of Caffeic acid in Asparagus (Asparagus Officinalis L.) Root Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Analysis of the Various Constituents and Comparison of Biological Activities of Different Parts of Asparagus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The Influence of Different Shade Intensity on Plant Growth Parameters of Five Asparagus (Asparagus officinalis L.) Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Effect of LED Wavelength on Growth Rate and Rutin Content of Asparagus (Asparagus officinalis L.)
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Functionality Analysis on Tomato-fermented Soy Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidative Activity and GABA Content of Mushroom Water Extracts Fermented by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Influence of Shade Treatment on Plant Growth Characteristics and Spear Production in Five Asparagus (Asparagus officinalis L.) Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Anti-oxidative Effects of Asparagus officinalis Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Different Cultivation Systems on Bioactive Compounds, Antioxidant Activity, and Cytotoxicity of Asparagus (Asparagus officinalis L. cv. Atlas)
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
강원 아스파라거스 연구현황 및 발전방향
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Quality evaluation and estimation of shelf life of retort-pouched tomato-based and Korean traditional fermented food-based sauces
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Antioxidative Activity of Complex Extracts Using Biochemical Test in Mouse Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Volatile Compounds in Fermented Red Pepper Sauces according to Fermentation Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidative Activity of Edible Insects Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of Volatile Compounds in Fermented Radish Sauces according to the Fermentation Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
차추출물과 마늘식초를 이용한 생선회용 소스의 항균활성 및 관능특성
Food Science and Preservation
2016 .10
Bioactive Compounds and Antioxidant Activities of Five Asparagus Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Physical and chemical properties of Korean fermented fish sauces from different fish species
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
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