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이용수
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초록
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Anti-obesity and Anti-inflammation Effects of Cheonggukjang in C57Bl/6 mice with High Fat Diet Induced Obesity
생명과학회지
2017 .11
Streptozotocin 유도 당뇨쥐에서 C3G 및 D3G 안토시안이 풍부한 검정콩 CJ-3호 종피 추출물의 혈중지질 개선효과
Journal of Nutrition and Health
2015 .08
고지방식이를 섭취시킨 마우스에서 비빔밥의 항비만 효과
한국생활과학회 학술대회논문집
2019 .11
와송추출물의 비만유발 ICR 마우스에서의 항비만 효과
한국미생물·생명공학회지
2017 .01
Dynamics of Microbial Communities and Metabolites of Doenjang, a Traditional Korean Fermented Soybean Paste, during Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
Screening and Characterization of Bacillus Strains as Potential Starter Cultures for the Fermentation of Doenjang, a Korean Fermented Soybean Paste
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
연령에 따른 여성들의 된장에 대한 인식과 이용실태 : 대구지역 중심으로
동아시아식생활학회지
2016 .08
달맞이순 (Oenothera laciniata) 에탄올 추출물 섭취가 고지방식이로 유도한 비만 마우스에서 항산화 및 비만억제효과
Journal of Nutrition and Health
2019 .12
콩 추출물의 라디칼 소거 및 항염증 활성
한국지역사회생활과학회지
2020 .05
블루베리발효액이 식이유도 비만 Mice의 비만에 미치는 효과
Journal of Nutrition and Health
2017 .12
쑥 (Artemisia princeps P.) 추출물이 고지방식이를 급여한 흰쥐의 대사장애 및 아디포카인 조절에 미치는 영향
Journal of Nutrition and Health
2016 .12
C57BL/6N 마우스에서 전립선암의 발병률 및 진행에 대한 고지방식이-유도 비만의 영향
생명과학회지
2022 .07
Soluble extract of soybean fermented with Aspergillus oryzae GB107 inhibits fat accumulation in cultured 3T3-L1 adipocytes
Nutrition Research and Practice
2015 .08
Soluble extract of soybean fermented with Aspergillus oryzae GB107 inhibits fat accumulation in cultured 3T3-L1 adipocytes
Nutrition Research and Practice
2015 .08
단기간의 저항운동이 식이유도 비만 쥐의 지질 및 염증대사에 미치는 효과
Journal of Nutrition and Health
2025 .02
3D Wave of Fermented Soybean Extracts Suppress Proliferation of Human Breast Cancer MDA-MB-231 Cells
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
Inhibition of Bacillus cereus Growth and Toxin Production by Bacillus amyloliquefaciens RD7-7 in Fermented Soybean Products
Journal of Microbiology and Biotechnology
2016 .01
조리방법에 따른 콩의 무기질 함량
한국지역사회생활과학회지
2017 .11
Chemical Characterization of Oligosaccharides in Fermented Soybean Paste, Doenjang and Soy sauce, Ganjang
한국분석과학회 학술대회
2019 .11
Complete Genome Sequence of Bacillus subtilis E5 Isolated from Chungkukjang, Korean Fermented Soybean Food
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
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