메뉴 건너뛰기
.. 내서재 .. 알림
소속 기관/학교 인증
인증하면 논문, 학술자료 등을  무료로 열람할 수 있어요.
한국대학교, 누리자동차, 시립도서관 등 나의 기관을 확인해보세요
(국내 대학 90% 이상 구독 중)
로그인 회원가입 고객센터 ENG
주제분류

추천
검색
질문

논문 기본 정보

자료유형
학술저널
저자정보
저널정보
한국호텔관광학회 호텔관광연구 호텔관광연구 제13권 제3호 (통권 제42권)
발행연도
2011.9
수록면
218 - 230 (13page)

이용수

표지
📌
연구주제
📖
연구배경
🔬
연구방법
🏆
연구결과
AI에게 요청하기
추천
검색
질문

초록· 키워드

오류제보하기
This paper investigated the influence of food factors of local food festival on visitors` satisfaction. Especially, the research compared the determinants of visitor`s satisfaction between first-time visitors and repeat visitors. A survey was conducted for the visitors of Namdo Food Festival at Suncheon from October 28 to 31, 2010, and finally 308 questionaires were analyzed. Eight dimensions of festival foods were identified as follows; service, locality, nutritional quality, sanitation, spatial layout, appearance, ambient conditions, and money value. The results showed that service, sanitation, money value and ambient conditions affected on first-time visitors` satisfaction. It also was revealed that service, locality, and nutritional quality. affect on repeat visitors` satisfaction.

목차

등록된 정보가 없습니다.

참고문헌 (0)

참고문헌 신청

이 논문의 저자 정보

이 논문과 함께 이용한 논문

최근 본 자료

전체보기

댓글(0)

0

UCI(KEPA) : I410-ECN-0101-2018-326-002147622