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Application of Food Printing in the Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Development and Application of Korean NOVA Food Classification System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
식품산업의 글로벌 경쟁력 강화를 위한 “제4차 식품산업진흥 기본계획”
식품과학과 산업
2023 .09
충남 초․중학생의 무상급식에 대한 인식 및 만족도에 대한 연구
한국식품영양학회지
2016 .06
충남 학부모의 무상학교급식 만족도와 이에 영향을 미치는 요인에 대한 연구
한국식품영양학회지
2017 .04
The Trends and the Nutritional Ingredients of Medical Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Insect Proteins as Food Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Food Industry and Food Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
한국인의 당류 섭취현황과 만성질환에 미치는 영향
식품과학과 산업
2016 .09
Global trends in safety evaluation of functional food ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
충남 지역 초?중학생의 무상학교급식 만족도에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .06
Food Ingredients and Human Intestinal Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Direction of policy for fostering the functional food industry with domestic ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Homemade Pet Food Program Using Database on Nutrient Composition of Food Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Emerging food production and processing for more sustainable food systems
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
고령친화식품의 정책 및 산업기술 동향
식품과학과 산업
2020 .12
푸드테크에서의 식육 단백질 대체식품 활용방안 및 미래 전망
식품과학과 산업
2023 .09
학교급식 식재료 분류 및 품질속성체계 표준화 방안 연구
대한영양사협회 학술지
2017 .01
Development of Functional Food Ingredient for Immune-Enhancing Effects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality characteristics of organically processed foods added with functional ingredients for children
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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