지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Age Discrimination of Ginseng by Multiplex Approach of HR-MAS NMR and UPLC-QTOF/MS
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
Metabolomic Characterization in Various Parts of Panax ginseng during Different Harvesting Seasons through a 1H NMR-Based on Metabolomics Study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
1H NMR-Based Metabolomic Discrimination between High Plant and Normal Tea (Camellia sinensis) Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Metabolomic Approaches for Origin Discrimination of Panax ginseng C. A. Meyer by Multi-Platform Metabolomics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
A 1H NMR-based Metabolomic Study on Rice (Oryza sativa L.) Grain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
1H NMR-Based Metabolomics Analysis on the Leaves of Pod-removed Soybean Plants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
비목질 재료의 바이오매스화를 위한 환경 스트레스 담배줄기의 화학조성
펄프·종이기술
2016 .02
Characterization of Tea (Camellia sinensis) Metabolites Dependent on its Age through 1H NMR-based Metabolomics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Metabolomic Characterization of Soybean Leaf (Glycine gracilis) as grows 1H NMR-based
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Metabolomic Studies in Apis mellifera
Journal of Apiculture
2023 .06
가수량에 따른 누룩의 발효기간별 품질 특성
Food Science and Preservation
2018 .08
Impact of LED Spectrum and EC Sensitivity on Metabolomics and Pharmacology of Hydroponically Grown Korean Ginseng (Panax Ginseng CA Meyer)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Metabolomics and Its Application to Food Sciences
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
원료삼 크기와 형태가 흑삼의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .10
Technical Documentation and Application of MP-MAS
한국농림기상학회 학술발표논문집
2016 .01
Metabolomic Comparative Analysis of Korean Wheat Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
지황의 비대시기와 수확시기 구명 연구
한국약용작물학회지
2019 .10
Metabolomic study on salt effect on kimchi quality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antioxidant activities of flower, berry and leaf of Panax ginseng C. A. Meyer
한국식품과학회지
2020 .08
0